Saturday, April 2

Tolong aku buat keputusan



bagi aku ni antara perkara paling susah nak decide selain dari soalan "nak makan kat mana?" haha

tak pastilah hangpa, tapi aku selalu sangat hadapi benda ni. lepas dah pilih satu lane, tengok-tengok lane sebelah lagi cepat. hmm stress

so lets end this once and for all! kalau hangpa nak pilih lane mana? A ka B?
jom vote kat bawah ni



Kalau aku jadi hang la shada, aku pilih lane

A
B
Quiz Maker

5 comments:

cEro said...

Aku pilih A, Ticer.
Sbb jangan tengok kepada org yg beratur, tgk kepada barang yang kena di-scan sbb yg tukang scan harga tu sorang. Kalau banyak barang maka banyaklah masa dia kena guna. Huhuhu

zaitie hasnan said...

hahaha, btoi sangat...
tgh drive pun sama jugak..hahah

lawak la post ni

zaitie hasnan said...

lawak2.. tapi mmg selalu terjadi pun...
time drive pun

IQ = Iez Qis said...

yg sikit2 kdang lg laju...tpi klu yg brag byk pn kne tgk kuantiti brag troli dpan tu

amira faqihah said...

A !