Monday, March 21

Jawatan Kosong





siapa yang ikut blog ni dari dulu mesti perasan komik ni. yang ni versi baru dan 'improved' dari yang lama. hehe semalam feeling apa ntah sampai aku throwback dari first entry aku. demm dah hampir 6 tahun. banyak dah berubah. dari zaman amatur lukis pakai mouse, tangan jenis lidi, garis senget2, watermark besaq2, dialog dalam awan, sammmmmpailah ke harini. (lukisan masih kategori amatur) haha. lantak. terima kasih semua yang support. ailebyuuu

nampak tak? nampak tak dia punyaa sentimental, antique, classic, and rustic value? hahaha

4 comments:

cEro said...

Wow!
Throwback sangat!
Aku pon rasa nak laa selongkar entri2 lama, mana tau ada yang boleh recreate balik...hehehe

nazrul ali said...

wakaka..

betul jugak jawatan kosong tu..

nazrul ali said...

wakaka..

betul jugak jawatan kosong tu..

nurul rasya said...

uish, hebat. nampak gila improvement