Wednesday, March 9

The struggle is real




dikala rakan sebaya duk sibuk pilih baju kawin kaler apa, aku pulak duk kompius sama ada nak angkat handbrake ke tak masa berenti kat lampu isyarat -,,-" hmmm

9 comments:

Zyra Roxx said...

Hahahahaha i feel you. Selalu jd di kawasan yg tak familiar. Nasib bwk auto.

Ciffi Faizal said...

Aku lupa tukaq gear 4.. menderamm je cover malu nye pasal jalan menyamar skuter..

Eintan Nurfuzie said...

haha.. btoi2

plain83 said...

hahahah, ya... aku paham, tapi aku takde la nak bengang sangat, aku gelak je kalau kena macam ni, macam ni -> "kah".

lelz

AmyZana said...

tak pernah rasa sbb tak pernah drive lagi XD

cEro said...

Hahahaha.
Bertabahlah Ticer.
Cuba jadikan habit kalau kena berhenti lebih dari 10 saat, tarik handbrake tu.
The struggle memang sangat real :)

Danial Jaafar said...

seram seh muka kalau betul2 macam tu. hihihi

letak gear kat N okay tak?

Azwar Syuhada said...

Tak pernah terjadi lagilah disebabkan xreti drive.

Sop said...

biasa benti je terus free gear
huhuhu