Saturday, May 31

goodie bag kenduri kahwin


harini pergi kenduri seronok dapat megi. untuk orang bujang macam aku, ni antara benda yang boleh menggembirakan hati la. boleh buat ngunyah sambil-sambil tengok drama korea. puiiii :'p


benda apa yang paling rare yang hangpa penah dapat dalam goodie bag kenduri kahwin? hehe

18 comments:

Mazni Munawar said...

peliknya pegi kenduri kawen dpt maggie. bnde yg paling pelik kitorng penah dpt mase kenduri dpat minyak masak. tu pun kaklong sye yg dpt :p

cEro said...

Aku tak pasti sama ada ini rare atau tak,
tapi aku pernah dapat ketip kuku utk goodie bag kenduri kawin...

budoxe lee said...

Pergh maggi

shada wentz said...

@mazni hehe yang tu penah dengaq jugak. kalau bagi minyak petrol lagi best. benda makin mahal kan? hihi

@cero rare2. haha eh aku lupa, aku nak ketip kuku harini *lari*

@budoxe nak lettew :D

Nur Atiqah said...

Rare betul dapat maggi.

Aujinz said...

semalam aku pergi kenduri, goodie bag depa depa bagi tasbih... koh koh koh

uncle gedek said...

Uncle pernah dapat telur ayam... tapi dibuat dari getah... Serious...!

#blur

twinscraftlife said...

안녕하세요~ HI~ this is Twinscraftlife! please visit our blog shop! we sell various cool handmade stuff!! 꼭 오세요~~^^
twinscraftlife.blogspot.com

plain83 said...

ohoo... adakah ini cara dia nak perli orang bujang sekalian alam dgn memberi hadiah meggi? hahaa... kidding2, gurau jer... bersangka baik bersangka baikkkk!!! ;p

pernah dapat towel kecik dlm goodie bag, dan cupcake, comei jugak la idea tu ^^

nanadhoi said...

wohh rare pi kenduri dapat maggi.
baca komen-komen kat atas pun boleh tahan rare jugak barang yang dorang dapat.

setakat ni, tak pernah dapat benda-benda cenggini lagi kot untuk goodie bag kenduri kahwin dll. Erm dapat sabun kira rare ke tak eh?

Kakak Gengster said...

Perghhhh! Roommate wa kata best dapat Megi. Wa kata pelik tapi jimat wehh (kalau tuan rumah beli berkotak - kotak la)

shada wentz said...

@atiqah :D
@aujinz alhamdulillah dpt tasbih. berguna tu. hee
@uncle smpai sekarang tak tercapai dek akal saya bentuk telur getah tu -,,-"" #
@plain haha dah kawen anak 10 pun dia bg megi jugak. semua orang dapat! ;p
@kakak kann. kalau beli byk dpt la sebungkus tu 50/60 sen kot hehe
@nana sabun bentuk arnab rare! ;p


haha balik dari kenduri kalau lapaq lagi boleh masak megi pulak kan? keke.

shada wentz said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

hmm..jimat jimat..

#kartunster

Gadis Misteri said...

eh.. ada ea org bg megi untuk doorgift?

Yousof Ngadi said...

Setakat ni tak pernah dapat megi lagi. boleh tahan rare tu.

Sabtu lepas pegi kenduri kawin kawan, dapat air kota, keropok pedas dgn 4 bungkus sos cili 'life' yang macam KFC punya tu.

caer sasuke said...

aku dpat kicap si shada..miahaha

Puteri Gunung Ledang said...

Kicap manis