Monday, May 26

3 wangian yang sepatutnya dicipta


bijak kan idea aku ni? HAHAHA bosan aaa asyik-asyik bau bunga ja yang ada jual.

takpa, selagi tak sampai 2020 zaman berteknologi negara maju, harapan itu masih ada. 
ada 6 tahun lagi. 
kita tunggu! \\(-,-)//

ada tak bau yang hangpa nak tambah? hehe

16 comments:

sufiyyah zulkifli said...

bau bantal busuk. lol

Iola said...

hehe bijak bijak..love ur doodles :)

Anis Farhana said...

saya suka bau duit kekekeke >.<

plain83 said...

bau hujan... sedap gila bau tu ;3

Anonymous said...

bau hp smartphone untuk yang sangap nak guna hp mahal tp tak mampu..

bau kejayaan untuk yang selalu faied exam..

#kartunster

nanadhoi said...

Bau baby, wangi kot.Padahal bau J&J, tapiii nak bau baby jugak.

shada wentz said...

@sufi : haha bantal busuk real ja. tak payah perfume2 ;p

@lola @anis : hehehe ;)

@plain : bau jalan tar yang baru nak basah tuu kan? haha!

@kartunster : baru barang baru. haha nais!

@nana : bau baby ja. tahik dia takmauu. kiki

Nurul Farahizzati Zakaria said...

Bau final exam?? Hihihi.

yaya_flanella said...

haha. kreatif awak ye shada boleh terfikir gini

cEro said...

Macam kartunster cakap, 'BAU KEJAYAAN'

Utk org yg tak pernah rasa nikmat kejayaan contohnya menang maraton, dpat markah tinngi exam dll
supaya boleh dpatkan motivasi utk berjaya...hahaha

btw, bgus idea ko ni...

Aujinz said...

hahahhhaha...
jauhnya pemikiran Shada..

koh koh koh..
kreatif

nak bau family sendiri pleasee...
koh koh koh

shada wentz said...

@farah haha tu bau yang paling taknak bau! ;p

@yaya shopping perfume haritu terpikir pasal ni ><

@cero kalau BAU KEJAYAAN ada jual, mesti MLM semua pakat beli. kui3 ;p

@aujinz jgn la buat sedih. aku nak bau nasi minyak hang. hahaha lekaih2 ;D

Aqilah Azmi said...

bau crush boleh tak?
wakaka

budoxe lee said...

Pergh genius

Yousof Ngadi said...

Bijak²... Aku rasa aku nak beli ketiga-tiga wangian tapi yg kebebasan tu nak dua bungkus.

Ok nak tambah satu, bau isteri. *serius :P

Anonymous said...

Great delivery. Sound arguments. Keep up the great effort.


Also visit my blog :: เปลี่ยนชื่อ