Monday, December 9

cemburu tanda sayang


ramai member aku berlaki bini cuti ni. tahniah naaa. toksah tanya aku bila. toksah. haha

22 comments:

Akeyla Azmi said...

HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA
Lawak of the month okkkk :p
hahahah

ok ok new tips. got it noted that hwhwhh

Farhah Nasuha said...

Haha , lawakkkk okayyy .

Btw , jemput komen entry terbaru saye ini :

http://mrssuperawesome.blogspot.com/2013/12/produk-muka.html

plain83 said...

hohohohooo... XD

asha hana said...

hahaha yup. cemburu tanda sayang. kalau terlampau? :D

Tasneem said...

isteri jeles. hikhik kang lelaki amal tips ni pulak. wuuu perang pulak nanti :D

plain83 said...

aikk? tukar tajuk? :O

Mirza Afiqah said...

Hahahaha comelnya perangai. Tapi betul juga tu, perempuan memang cepat jealous :P

Jom baca entry terbaru Mia :) http://iamprincessmeeya.blogspot.com/2013/12/disebabkan-drama-korea.html

Mirza Afiqah said...

Hahahaha comelnya perangai. Tapi betul juga tu, perempuan memang cepat jealous :P

Jom baca entry terbaru Mia :) http://iamprincessmeeya.blogspot.com/2013/12/disebabkan-drama-korea.html

deno said...

hiks...senang pula bila buat mcm tu.. hehe... btw, ni pun 1st time deno datang sini^^ folo here darling ^^

cEro said...

Hahaha, best tips evaaaah!

nanti dah kahwin nak try...
(bila ntah nk kawen)

Anonymous said...

dengan segera isteri yang hilang dicelah timbunan baju dan beg baru keluar memunculkan diri..:)

#kartunster

Qla Ndhrh said...

Cartoon nie comel la hahaha. Jom join giveaway nie jom http://mistaqila.blogspot.com/2013/12/mega-giveaway-by-mojatcerewetcom.html

ann-zack smile said...

ahaha.. lawakk

Mime MF said...

err haha mcm ni pun ada...hihi:P

Sylarius Yusof said...

Trick ni boleh jugak pakai time-time tengah rimas bershopping time orang ramai. Tension bershopping ni bila dalam shopping complex orang tengah berduyun masuk.

Aujinz said...

sooo, Cik Shada plak, biler?
kah kah kah

shada wentz said...

aku kira trick ni sangat lah berkesan sbg ayat pickup line. haha tapi kena ubah sikit la ;p

tsumiki hajira said...

macam best kalau buat kat suami nnt. kihkih

Super Girl said...

HAHAHAH . kelakar giler komik tuhh . kreatipp !

Fizi Zaidi said...

formula yg bleh diguna pakai..hik3..mengajar bende x elok..-_='

Wahidah BME said...

Bagusnya hahaha. Adoyai. Kesimpulannya, wanita d luar sana. Jgn lpskn laki anda sesuka hati hohoho.

Kenari Putih said...

hahaha.. bijaknya... sang suami jgn menggatai sudah nanti kena piat telinga! kah2