Saturday, December 7

Double standard


hahaha i know, agak kurang asam disitu. 

ayuh kaum wanita, buktikan kita pun terer parking! wiwiwi ;p

25 comments:

Akeyla Azmi said...

Ahahahahaha eh hello bukan lelaki aje yg terror parking okkk

hahahahha tp sebenarnya betul lah T_T

kalau bawak tahape hape mesti tanya. Laki ke pompuan tu?!

heheehehe

asha hana said...

alamak. masih dalam pembelajaran. kena belajar betul2 nie agar tidak diperlekehkan. haha

fatin aziz said...

haha..terasanye...parking mmg saya tak terer..kalau bwk kete pun nak parking mesti cari tempat yang luas..hehe

Nurul Farahizzati said...

sungguh kurang asam... hahaha..

Cikgu Fiq said...

yg ini agak win!! terbaik!!! hahahahaha..aq tergelak! :)

Aemy Nadira said...

hahahaha sarcasm at its best :p

Nor Hakimah Md Ravi said...

Saya pun tak pandai sangat park gitu.. Hehe ;-)

Nor Hakimah Md Ravi said...

Saya pun tak pandai sangat park gitu.. Hehe ;-)

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Saya pun tak pandai sangat park gitu.. Hehe ;-)

Mime MF said...

Errr adakah jantina burung tu betina?? Huhu

Puan Ezy said...

huwaaaa.. smpai mcm tu skli..
kite ni skit2 pndai la parking..
hikhik

shada wentz said...

aku paling pantang masa parking tu ada org luar tengah perati. mmg tonggang langgang la resultnya. heheheeeee

plain83 said...

LoL

Tasneem said...

haha bab parking ni tasneem tak dak masalah. :')

cEro said...

Sebenarnya, aku pernah baca satu artikel ilmiah masa kena paksa buat projek masa belajar dulu...

Perempuan dikatakan tak pandai memandu dan parking disebabkan lemahnya mereka dlm spatial recognition (penguasaan ruang) drpd lelaki.

Tapi kelemahan ni diganti dgn kehebatan dlm pattern recognition (penguasaan paten) membuatkan perempuan lebih pandai dlm membaca peta dan lebih arif dlm fesyen berbanding lelaki.

Sejauh mana benarnya kajian tu, aku kurang pasti.

Sorry panjang lebar dan membosankan. I'm not fun in party.

Oh Ping Blog said...

ini terbaek...
gegurl slu fail bab parking..
ahaha

Farhah Nasuha said...

Hahaha . lawak lah ni . btw great job . Jyeah . Parking failed !

Putri said...

x aiknya...akak pun masih gagal bab parking ni.asal masuk kotak sudah

tiey smilez said...

Hahaha. Await pelik burung ni xindicate sebarang sexual organ. haiyoo. Boleh pulak dia buat experiment parking test. Ingat ke pompuan xpandai parking kete ke? hehehe

cimöt said...

puihhhhh.. ade je laki yg parking cam hampesss!

Anonymous said...

@cEro


uih..agak ilmiah disitu..tapi ada point yang baik..

dan..memang funny tgk orang parking bengkok..hahaha

#kartunster

cikserai said...

ahahaha tak semua perempuan tak pandai parking.. tapi kebanyakannya memang fail la :)

Sylarius Yusof said...

Hahaha. Ni stereotype ni. Tapi, pasal parking ni, bukan nak kata orang pompuan je, laki pun ramai jugak yang fail bab ni.

Wahidah BME said...

Hehehehe. Tak sume kann :)

Kenari Putih said...

zaman sekarang ni laki ka wanita ke, memag terer2 dah paking... cuma bab speed mepeed laki la jugak yg pemenangnya...:)