Sunday, December 1

Osom!




ni kalau ada match betul ni epic gila. haha ;p 

kalau osom aku antara yang kalah dulu. takda skill kot. wuu

21 comments:

Cik Bib said...

omey sangat shada...

Aisyah azizon said...

hahaha.. comel je. kalau real, mahu ternganga smua org bila tiap kali main osom, gelangang mncul.

Fatanah Khirizan said...

comelnya... :D hehe

adrianna syaz said...

Tanak la osom..asyik kalah je.hehe..snggh dan folo shada sekali..^_^

cikserai said...

dari dulu lagi memang tak pandai maen bende ni.. fail sokmo..hihi

Hafiza AizZawa said...

spe yg menang nie.. air kot..

Zyma Senpai said...

kite pun x terer main osom ni.. hihi

Akeyla Azmi said...

qila menang!!!!
eh?

*tetiba
lol

Anonymous said...

ini judi ni..

hahaha

kueh

cEro said...

4 penjuru?
Pistol kalah dgn apa?
Air ke batu?

shada wentz said...

haha aku pun taktau sapa yg menang. stress jugak pikiaq ><""

Sally Samsaiman said...

aiseh! camni rela kalah dgn dorg..comel sgt aihh!

Anonymous said...

eh dah boleh 4 penjuru ke..yang aku tahu 3 je tak termasuk pistol..pistol tu dah masuk dalam kategori osom yang lain:)

i. air, batu , burung

ii. gunting, batu, kain

#kartunster

plain83 said...

hmmm... agaknya sapa yg menang tu bergantung pd kuantiti kot, mana yg lebih banyak, dia la yg menang... kot? heheh ^^

shada wentz said...

hmmmm ada ka main osom kain? haaa tu negeri lain dah tu. haha T_T

Atif Farhah said...

hai .. jum join sini pula .. banyak hadia menarik menanti anda ..
http://pinksolution91.blogspot.com/2013/12/first-cerpen-segmen-by-farhah.html

Zinedine Zaiddin said...

Boleh menang punya shada..ada taktik dia.

Cer tengok kt youtube trick and tips nak menang game ni. haha

From: Bila Karipap Boleh Bercakap

AR said...

wah lucu sekali hahaha senang saya lihat kartoon ini

ann-zack smile said...

awesome

Super Girl said...

waktu kecik2 deeya mesti kena suruh wakil osom . hehehe . deeya tau trick nak kasi menang :P :P

merahitujambu said...

kalau real pistol la menang kan..ahahaha