Wednesday, December 4

Kesedihan sejati


dannnnnnnn......aku tak boleh tido malam tu.

takda la busuk mana pun, saja buat over. (tolong percaya) deyy ;'p

26 comments:

cEro said...

Kecik2 dulu pon aku ada bantal busuk...
Tapi bila nak besaq ni, tak tau dah letak dkat mana...hahaha

Bantal busuk takkan busuk kpd kita, tp pd org lain, tahap nak muntah ooo...hahahah

CikMunBlogger said...

the moment when makkite sorok bantal tuu and tkar dengan bantal yang baru . " kamu dah besar lah ."katanyaaa hehe

Siara Elina said...

haha comel gila. saya pun xde teddy buat peluk. tapi saya x kisah mak nak basuh bantal tuu haha =P

Nur Shafiq said...

semua orang ada certain barang yang diorang sayang..kalau sekejap takda benda tu,mesti rasa lain kan.haha.. :) jemput lawat blog shafiq A Gentleman To Be

Aujinz said...

hahhahha.. rindu bantal busuk aku yang berwarna coklat dulu.. koh koh koh

Super Girl said...

HAHAHAHA . kelakar ahh :3 :3 konpem takboleh tido pastuu .

shada wentz said...

hahahaha okayyy rasa lega bila tau aku bukan sorang ja macam ni. hehe *high five ;p

Tasneem said...

haha macam kawan akak tasneem. kami selalu sorok bantal dia. sampai menangis kalau tak jumpa haha kesian :D

Akeyla Azmi said...

ya allah samaaaaaaaaaaaa
kenapa mak syada gi basuk ugh!!!!
hilang lah bussuk masyam nya hahahahahhahahaahhahahah

syada ni best ah <3
perf!

Aisyah azizon said...

hahaha.. macam mana la bau batal tu kann. mesti harum bak daia =p dulu my mum tanam batal busuk belakang rumah smpai skrang xjumpa. lol. joke =p

Niena Reen said...

Gini eyh kehidupan dengan bantal busuk. Hohoho. Tak berpengalaman bersama bantal busuk.

Mazni Munawar said...

ahahaha tulah, saya pun tksuka bila mak basuh sarung bantal busuk saya. tak biasa bila nak tidur dgn bantal tu :p

Affy Afiqah said...

ahahahaha sama laaa ada bantal busuk juga even dah 21 tahun =..="

PeRdU cINta said...

akak pun ada bantal busuk..ada 2..satu tinggal di kampung dan 1 lagi di KL..hehehe..

muhammad azuan said...

ahahahah...bantal busuk dah jd wangi..

♥ Nana BamBam ♥ said...

Salam.

usah di kenang.

buang yang keruh, ambik yang jernih :P

merahitujambu said...

ahahahaha...terigt diri sendiri..sampai dh kahwin ni..baru igt nk basuh kalau x memang x basuh ..ahahaha

Anis Farhana said...

hahaha. saya pun ada bantal busuk dan bila mak basuh sarung, rasa macam nak nangis >.<

sha dhira said...

waaaaa.. kena basuh ler.. hehe..

Anonymous said...

aku tak pernah ada..tapi aku pelik dengan orang pyang pernah ada..

#kartunster

Sabrina SA said...

hahahha terbaik :D

Ayishscha Hamdan said...

comel je.haha
Scha pun ad jugakk. :D

plain83 said...

aku paham akan bau itu, bau itu memberi suatu ketenangan jiwa serta membantu kita tidur dalam keadaan yang tenteram, kan? kan? hehehe X3

Nur Khairiah Irwanie said...

haha....syes lawak gler katon ney..da laa comey ;)
huhu...sama laa kte...ad bntal busuk je...xguna patung2 ney,, :D

Mime MF said...

haha bantal busuk siap dgn lalat tu..haha..tapi memang betul la..takleh tidur takde bantal busuk..:P

Fizi Zaidi said...

bantal busuk aku nih, sampai masuk hostel pon aku bawak..hak3