Thursday, November 28

Sarcasm FTW! (for the win)



haha, okay lah tu kann. Timah tu untung jugak satu periuk ;p


aaaa weyy, kalau rasa boring time cuti sekolah ni, try la main HAPPY WHEELS. maybe ada yang dah tau kot game flash ni. game ni kejam tapi pada masa yang sama buat kita gelak. haa camna tuu. psiko dak?

game ni percuma so takda alasan tak boleh try. hoho. enjoy!

yang merah merah tu bukan serbuk kari. ya, blood splash. hehehe hilang stress nak bunuh orang -,,-"""

18 comments:

Nae said...

hahaha okay kelakar lah yang part timah cayer pasal periuk tu beranak . hihi . comelnyaa doodle ! buat lah banyak banyak lagi please ! <3 <3

Aefa said...

hahaha.. kan dah kena dah timah.. :D

Mazni Munawar said...

ada maksud tersirat tu. hahaha :D nice story. kelakar pulak periuk boleh beranak

cEro said...

Idea bernas.
Nak try buat dkat jiran laa..
Nak pinjam helmet...hahaha

Mia Liana said...

hheheeh... lawak betul periuk tu.. camne lah leh beranak... hahahah

Adam Faiz said...

Haha.Bengapnya Timah -,-

ezyra taharin said...

haha macam kejam je siap patah riuk org tu..nanti nak try game nie laa

DoJef said...

Brutal 0___0

kakaktiricinderella said...

hahahahah terbaik ! suka suka sukaaaaaa .

Anonymous said...

hmm..lojik jugak pemikiran minah ni sebenarnya..

tapi otak licik jugak..

#kartunster

Zinedine Zaiddin said...

Apesal siap ada serbuk serbuk merah tu..blood splash ke?

.____.

From: Bila Karipap Boleh Bercakap

Unknown said...

haha.. sentap, terkena balik c Timah..

Aujinz said...

kakakkaka... time kabo periuk beranak kemain dia percaya.. kakakaka...

shada wentz said...

thanks komen! hehehe game tu wajib cubaaaaa! ><

Unknown said...

periuk beranak hehe.. :)

Miss Violet said...

lawak la post ni. hahaha ^_*

Unknown said...

Mcm best je,boleh try ni

Tempat Ping Blog said...

perghh, ade bakat ni.. keep it up :D