Wednesday, November 13

Pantang nampak payung



pehtu masa main tu berangan konon tunggu suami balik ghumah dari kerja. kaka gila!

hangpa pun suka main bawah payung dak? ke sorang aku je? aaaaa -,,-""

16 comments:

Mazni Munawar said...

suka jugak main bawah payung time kecik2 dulu, payung tu jadi rumah. konon-kononnya jadi org miskin :p

Anne Nurain said...

samalah, anne pun suka main bawah payung.. feeling2 piknik katanyaa.. hehehe

plain83 said...

berimaginasi di bawah payung... wah, tak penah dibuat aku masa kecik2... hehehe~

Ciffi Faizal said...

Hang sorang ja :p aku main bawah tangga

Nur Amalina Maisarah said...

Tak kot..Shada je kot..okay mengaku mmg same pantang nmpk payung mesti masuk bawah tu buat2 rumah xD hihih

Aujinz said...

hang jaa... kitorang tak..
kakakakaka

Chekgu Azrine said...

Ank akk yg 5tahun tu asikla suruh beli payung kt dia..payung kecik comel2 tu..huhu

merahitujambu said...

ahahahaha..itu normal laa..masa kecik suka main mak2..ahahaha..adik jugak jadi mangsa

Karisma Izzah said...

saya pun dulu suka...sekarang anak-anak pun suka...

najihah sahami said...

main gaduh2..buat payung sebagai perisai. kah3

shada wentz said...

hahahaha fuhh selamat bukan aku ja ><""

AdilaKaman said...

Kitorang adik beradik, tak guna payung. Ambik kusyen, atur keliling ruang tamu, ambik slimut jadikan bumbum, pastu jadilah rumah. :D

Keri Ikhwan said...

apa nii.. kecik2 dah gedik haha

cEro said...

Kecik dulu mak marah kalau main payung sbb takut bucu tajam payung tercucuk orang...

Almaklumlah, rumah sempit...hehehe

Zinedine Zaiddin said...

Comel gila angan2. Haha

Tempat Ping Blog said...

cool imagination :)