Monday, November 11

manusia



kurang asam sungguh hat no2 tu -,,-"

12 comments:

Mazni Munawar said...

kalau saya ade lupa hutang dgn kawan, saya selalu tanya diorng dulu xD yang nombor 2 tu tk baik. hehe

Scha Nazri said...

Hahah. kena ingat hutangggg,



wiwiwiwiwiiwi

Aefa Aerisya said...

sebab tu takut nak bagi orang berhutang.. -.-'' dah la xpandai nak tolak permintaan org ni -.-''''''

plain83 said...

agak tensen ngan org yg berhutang, pehtu dia lupa atau buat2 lupa pehtu dia tanya kita, "eh aku ada hutang yg blom bayar lg tak kat ko?"... siyes aku rasa macam nak luku, sendiri berhutang tolong la keep track derrr... keskeskes

Anne Nurain said...

part nak ingatkan orang yg berhutang tu yg agak payah sikit.. kita pulak yang segan nak ingatkan hutang dia kat kite.. hihihi..

idea semulajadi said...

hutang perlu dibayar walaupun tak dituntut~

Karisma Izzah said...

saya takkan boleh lupa hutang dengan orang...kerana saya takut berhutang...

nak tanya la...macam mana shada buat doodle ni...guna sofwe ape ek?

duniajahitanyuni.blogspot.com

Haryz Khairuddin said...

no. 3.. bila tiba hari raya mintak halalkan semua hutang dia. hoho..

najihah sahami said...

bab hutang ni memanggg payah nak selesai. nak pinjam senang. hee..

kan best kalau bank lupa nak potong gaji kita tetiap bulan. ngeh2.

merahitujambu said...

ahahaha...kurang asam jawa betul..tpi nk minta hutang malu kan.ptt mereka yang hutang yg malu..

shada wentz said...

haha betoi! ;p tak pun memang dia inesen lupa tapi bila dh ingat buat2 taktau.

kadang2 kalau tak sampai hati nk minta, suruh orang tengah je mintak/ingatkan. hehehehehe -,,-""

Montana said...

hahahah..