Tuesday, February 12

facebook chat




being ignored.sedeh tau dak? :(

14 comments:

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

okey..hohoho..

Yousof said...

Jangan sedih², ramai kot yang rasa benda ni

the malay male said...

x berapa nak paham..huhu

shada wentz said...

@ the malay male

kita chat kat orang tu. dia tak balas. "seen" kira dia dh bukak la msg tu. sengaja dia tak balas.

facebook 101 ><

plain83 said...

oh nampaknya eloklah kembali ke zaman surat tulis tangan, setem dan posman...kalo dia tak balas tu, boleh assume surat tu tak sampai kat dia, sedap skit ati kan...lol

Cik Bib said...

haha...kemaen tau EMMA WATSON.
comel gila la...

Farahin Ahmad said...

hahaha..selalu kene dan selalu buat..

syafiqakarim said...

takpe bebi.
yu bole add fesbuk ai dan sebagainya
nak waksap?bbm ?semua on


sure ai balas k bebi

Hanida Moss said...

sedih, sama mcm sedih bila kita tegur blogger lain, tp diorang duat dek hahaha :p

Fatihah said...

fuyohh, emma watson tuuu.

Len Inouie said...

@plain83

aku penah hantar surat kat retis tau plain. kene ignore.
hahaha

Permata YangDicari said...

semua pun dah maju ..

shada wentz said...

aku penah tweet najwa letop. dia tak balas :(

plain83 said...

@Len Inouie

haha len... aku penah dengar citer la, ada member my sis dlu minat gile kat mc guyver (richard pe ntah nama btol mc guyver tu), so die antar surat as a diehard fan, pastu dpt reply wohaa happy gile makcik tu dpt reply letter from idola XD