Monday, May 28

scumbag brain!






sorry, tapi kadangkadang aku memang geram dengan otak sendiri (-.-")

p/s: meme scumbag brain versi aku :) HAHAHA

10 comments:

-AnNa- said...

mkn semut kot

ASaDa RyutaRo said...

tak ingat je tu, bukan lupa pun.. :P

Azzah said...

selalu gak jadi cam ni....:)

|shuhadaothman|TM said...

ahaha. shu pon slalu jadi camni :D

The Other Derpina said...

http://theotherderpina.blogspot.com/2012/03/oh-so-random-1.html

lebih kurang sama la kita. heeee

shida'R said...

hehee..normal la shada hehe..kak pun cmtu..kalo dah byk pkiaq cmtu la..hehee =.=

Puteri Iqa Izyan said...

selalu jd mcm ni. :P

sbb tu skang kalau nk beli pape, mesti tulis dlm fon dulu supaya nnt tak lupe :)

Aujinz said...

samalah ngan aku pun...

dah sampai kereta teringat tak ambik wallet. naik tingkat 3, masuk rumah, pergi minum kejap sebab penat,

nampak kotak cermin mata, ambik, masuk beg, turun, dah sampai separuh jalan baru teringat tak ambik wallet.

(-_-")

imie fatiema © said...

wehaha,tapi bila kita terlupa sesuatu kita rasa something missing kan..just tak tau apa dia..

YOUsoF said...

Aku kadang² pun terpaksa ulang-alik dua kali baru teringatt benda yang nak dicari tu..