Sunday, May 27

Kadang-kadang




 

HAHA esoknya bangun dengan penuh rasa penyesalan dan bersalah. 
kau tak boring pun :)

10 comments:

rAIHan said...

biase lah..kadang-kadang..

Niza Romli said...

masa bercinta dl selalu kot camni...keh3 kdg2 tgh bergayut tetiba je terlelap pastu merepek2 cakap ntah apa2..haha. kenangan.

acik teyha said...

yes..sy selalu mcm tu..sy la org yg tido tu

hana said...

erk..
sye slalu tertido mse ngah sms..
hahaha
mmg kene bebel je la slalu..
haha

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. merajuk la tu..

ZWAN SABRI said...

same goes happen to me.. HAHA

StuntWomanWho :) said...

hahah , sometimes boleh jadi camtu :P

cimöt said...

pastu kalo reply pon, entah pape yg ter-send... kih kih..

Aujinz said...

aku biasa reply text, waksapp ke bagai sejam atau lebih lepas tue.. koh koh koh

YOUsoF said...

Aku selalu kena.. Fikir positif sudah.

Mungkin kredit dia tiba² habis, mungkin batt fon dia tiba² kong,
mungkin keypad fon dia tiba² buat hal..


Tapi hakikatnya dia sedang berdengkur.. hahah