Tuesday, May 29

Tips for today!





aku tak tahu la kalau tips ni berkesan ke tak untuk korang, tapi berkesan untuk aku! :") wuwu

27 comments:

Syakir Rahman said...

stuju.... :)

agent platypus said...

btul2....suka2

ZWAN SABRI said...

good tips! i will try it.. :)

aswadz said...

aisey... aku wat x jd pun.

Miz Novexx said...

comel!!! haha, kalau teringat crush kita termasuk dalam perkara yang pleasant tak? :)

StuntWomanWho :) said...

hahah . berkesan !

Azah Skaliskala said...

cute nya!

ASaDa RyutaRo said...

hmm.. boleh guna jugak tips ni kot.. :)

shada wentz said...

hihi novexx, op course! :p

YOUsoF said...

Berkesan jugak untuk aku.. Bila aku bosan dan tak ada internet aku ingat blog ni aku jadi ok.. ;D

Aujinz said...

Aku bayangkan watak kat blog yang lagi satu jer.. koh koh koh

Dysha.Pinkstudio◕‿◕✿ said...

amat berkesan okey... ingat bnda2 yg menghepikan diri sendiri

shida'R said...

susah lah bg akak shada ^_^

Nurul Husna Mohd Hassan said...

berkesan2 =)

yana lyana said...

ehh..of course berkesan!

ati shariffuddin said...

selalu buat cmtu klu dah nk tido.. plan apa nk mimpi. haha

Sally Yatiey said...

Setuju2. Berkesan! :D hehe

shada wentz said...

senang cerita kena salu berangan2 juga la.hihi :3

Muar said...

betul betul;)

syafiqakarim said...
This comment has been removed by the author.
Informasi Dunia Samaran said...

wah infonya bagus sob..
sangat bermanfaat & lengkap lagi..
makasih ya :)
salam kenal :)




#Happy BLoging :D

tirahzairi said...

comel la...

CiK FizA said...

setuju ! Yeaayy~ berkesan. :DD

Cikgu Fikri said...

shada!!!!!!!1
of course lah aku ingat kt ko..
huhuhuh..
faez ada smpaikan salam aku kt ko tak?
huhuhuh...
dia kata ko agak famous gak kat maktab..huuhh :)

Nora Karim said...

betul la... saya suka... saya suka!! :D

ed shahir said...

ini lebih kurang teknik cuba sibukkan diri.. :)

NydiaAnies said...

true!