Sunday, December 11

Oh baby baby

Assalamualaikum, peace upon you :)






actually aku pun tataw kenapa aku buat video ni. saat aku mula menyesal & sedar banyak frame kena lukis, video ni dah pun separuh siap. takkan nak stop je kan? so memang kena habeskan lah :')
 
anyway aku agak puas hati dengan hasilnya. nak buat pun ambil masa 2 hari. nak upload plak sehari. haa. jadi harap sangat korang hargai peluh keringat busuk aku ni. haha. kritikan membina daripada anda sangat diperlukan. 
 

p/s: nak upload video dkt youtube pun kemain lama. tibatiba nak kesian kat matluthfi =..= erk


kbai! :D

43 comments:

♥CIK SHA♥ said...

KREATIFNYE! COMEL!

erniemusliana said...

comel gileee!!!! :D

YOUsoF said...

Aku SUKA video ini! Comel seperti baby! Ternyata kau seorang yang rajin Cada!


*menghargai keringat wangi kauw ;D

Cik Amy said...

cute! suke! :D

. Amiera . said...

sangat comel... ^^

Happy Fibi Ananda said...

Lucuuu videonya..
SUka ^^

Happy Fibi Ananda said...

Shada,, judul lagunya itu apa, ya??
Penyanyinya spa??
Bagus, ih, video dan lagunya unyuuu >.<

qasehraihan said...

waaaa...kagummmmm!!!
nak copy..nak share..
msti ank buah kte suka tgk ni..

James Buns said...

power gila shada..taniah..good improment! haha

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

best tu . comel je . hehe :)

Cikgu Fikri said...

shada!!!!
terbaik!
aku suka!!!!
aku bru komen kt utube td..
nmpk cm susah jerk ko buat..
btw, mmg hasil yg bgus... :)

NadrouL Afidi said...

stail....menarik..!!

Nobita Sensei said...

Pehhhh..power!

Haris Khairuddin said...

siyesly aku x suke lagu tu. tp video ni mmg marbeles.. terbaek! ;D

ni yg rase nk mintak buatkn video lagu ni.. hahaha. ;p

Hashira Yusoff said...

wow!! hebatnya..bkn senang nak buat benda alah ni. kalau i la..pkir 2 3 kali...mcm buat assignment multimedia plak nanti rasanya. :P

faiqah said...

hebat nya shada:)

::mak incik:: said...

nice n cute... keep it up... ;)

shada wentz said...

mekasehhh :)

Mas Ayu said...

wah...cute tol...

||alis|| said...

kawaiiii!!!!! dah la lagu fav saya ;')

one-na said...

ahaa ..comelnya ending dia .. haha XD

Aujinz said...

power power... rajinnya dia.. XD

Kepala Manchis said...

kemain tekun. taula tengah cuti..kehkehkeh

Che'gu Pezal said...

...nice JOB sista! :D Sy suka lagunya ~ then surf Youtube ada plak your vidoclip, mmg lah lagi berbunga ati ni menontonnya. Keep it up! Mohon share di FB juga maybe blog saya yer?

shida'R said...

terbaikk shada..suke2 :)

iqapika said...

waaaa.. kreatif gile!! nice one

Nana Liyana said...

i love it!! kreatif :D

Wan Ahmad Nabil said...

bahahha ! gila payah kot buat video ni. rajin gile cik ticer kite sorang ni. ;D

~Nana BamBam~ said...

kreatip bangett

bleh buat filem nih...hehehehe :P

aswadz said...

rajin ko buat kan. hehehe...

roq said...

jeles bai......

singgah2 la sini :)

wannurfazrini said...

kreatifnya shada. suke suke sukeee!

Azah Skaliskala said...

Hi Shada Wentz.
First time comment here. Nice cute video you create. :) Happy new year and goodluck for your next life :)

Ciffi Faizal said...

Gila besh.. gila kreative.. the world need more people like u.. downloaded it and save it in my Cool Videos Folder..
kalau aku aku ada 2 account youtube aku subscribe 2 kali haha..

wei awat tak add aku kt FB.. padahal duk satu maktab..

Tauke Budu said...

shada...........
lama gile tak singgah sini

Cik Cempaka said...

comeLLL, teringin gak nak buat camni, tapi blajar flash pun tak abis lagik

SyazwanSarawak said...

like like like!
hahahaa

mungkin lagi bagus dari music video asal >oo<

suzie rahman said...

shada syunk.u terbaekk r..

dayah SnoW Heuka said...

video shada mmg tebaik!... kawan smpi tergelak2 part las tgn putus wkwkwk.. i admirer ula ! xD

Model Busana Muslim said...

tulisan yang baik untuk di simak,,nice post

FasiHaH SupiaN said...

oh maiii sangat SWEETTTT!!

Adrina Razali said...

Nice video :) Keep it up. hihik

Ecah Shafiee said...

wuhuu..mesti pnt kan nk buat.? btw, cumel lohhh..wat lg plx..hehhe