Sunday, December 4

Itik oh itik

Assalamualaikum! ;)







 
  
HAHAHA, ok trend mulut itik ni dah lama dah pun wujud dan satu dunia buat; tak kiralah tempatan mahupun orang luar negara.cuma sejak akhir-akhir trend ini dikecam hebad oleh masyarakat. hehe

kadang-kadang aku kesian jugak dengan insan-insan yang buat muka macam ni, sebab dah muka macam tu je yang diorang sesuai; nak senyum, gigi tak lawa, nak buat macam mana kan?

haha. aku takde masalah dengan trend ni. sebab tak kacau hidup aku pun. cuma aku rasa nak posing kena sesuai lah. toksah nak lebih-lebih sangatla. orang tengok pun sakit mata :) renung-renungkanlah

p/s: trend jelir-jelir lidah aku memang protes! =..="

bai-bai

32 comments:

sflnzm said...

some call it muka puyu! haha

Niza Romli said...

lawa tang mananya ambik gmbr dgn mulut itik tu :P

Cik Azizah said...

hahaha gedik lebih je lau posing mulut itik tu.wakaka :p

Amir Izzat said...

biarkanlah mereka dengan angan2 mereka. hahahahha..!!!

Yang pasti, mereka mahu legasi itik ini terus diperkenalkan kepada umum agar itik-itik terpelihara pada masa hadapan.

Mesej mereka amat mendalam sekali. Hahaha!

macam2 lah...

shida'R said...

hehee..comel ape mlut2 itik nih seksi dahh hehee ^_^

Syat0za Zai said...

nak tgk kak shada buat mulut itik! \\o.o//

De'din said...

nmpak annoying kadang2,,
tpi kdng2 x rasa apa2 pon :D

De'din said...

nmpak annoying kadang2,,
tpi kdng2 x rasa apa2 pon :D

Izan Ishak said...

muncung itik...semakin suka org buat bila amik gmbar kan...huhu...tak suka...tak suka...

deen azmee said...

hahaha.. ramai awek2 suka post gmbr reaksi mulut mcm tu.. kita yg tgok ni sekadar boleh sengeh aja la.. mcm2 karenah punya dok ada.. ;)

Syuhada Latif said...

haha... mulut muncung mcm tu sexy sgt la tu?? mcm AJ...
terbaik ar shada... ni msti kecik2 minum susu kerbau ni... hehe XD

Cikgu Fikri said...

hahahhahaha..
bagi mereka mulut itik itu seksi..huhuhh :)

cik_paan said...

kalau nak mulut muncung2 tu, kasi lebah sengat itu bibir...hahahha

The Sharkox said...

facepalm lepas tu bagi pelempang

merahitujambu said...

ahahah..lawok laa..=_+

apek poyo said...

hahahaha..ni la deh..tak mensyukuri nikmat tuhan ...

sufiyyah zulkifli said...

hebad lah! hahah. ak pnah try buat, tp, malu lah bila tgk! euuw

YOUsoF said...

Belajarlah terima hakikat.. Manusia, amalkanlah cara manusia. Tak payah sibuk² nak ikut cara haiwan.. ;D


Lagi rasa nak pitam bila tengok manusia berjantina lelaki pun sibuk nak ikut trend tu....

Cik tikah said...

hahaha.. hodoh gila mulut itik!

c'axoera said...

kekekeekekeke :D

Eyka said...

okey lagi jadi itik dri jadi unta wey..bhahaha :P

gua lagi suke yg pakai tudung unta ituu..cntikkk..pffftt..keh keh keh :P

keri ikhwan said...

panjang muncung... meh nk gunting.. haha

~Nana BamBam~ said...

hahahahhahhahaaha..serius lawak :P

shada wentz said...

hahaha. trimas semua yg komen. serius! ;) ak takot jgk nk buat entry hentam2 trend ni. nanti kena boikot plak. hee ;p tp biorlah kan, dh terpublish nk buat cena.

Hashira Yusoff said...

serius mulut itik ke ayam ke angsa ke totally tak cool beb! :P

--> bookworm wanna be!

Aujinz said...

Kah kah kah.. dulu pun aku ada buat entri mulut itik nie..kih kih kih

ParkAir said...

hahaha ingatkan itik mende lah.. kuat betul pengaruh kat budak2.

En. Hamdi said...

itik vs kerbau...

kueh bakar said...

20 tahun lepas minum susu kerbau...haha

Abang Jonni said...

tu la seksi namanya.... huhuhuhu

mimizuzuhaha said...

gaya bibir tebal. seksi haha

Abu Huzaifah said...

haha... lawak lawak...