Monday, January 23

#truestory








20 comments:

zuk zuhaiza said...

eh, ade eh library macam tuh. guna plug pun kena bayar. tak pnah jumpe pun. ehee/ macam dah banayk g library je.

hana said...

aik..
perpustakaan ne ni??
x pernah jmpe pn.

saya_arief said...

haha.. kene bayar teruih.
haha.
;)

Syat0za Zai said...

ade kes camtu ke? :O wohh.. kopak poket camni..haha

PeRmAtA bIrU said...

lorh biar btl... hurm... semua nak kena bayar kan???

Mardhiyyah Ridzuan said...

hakhak. tr0s xde mood nak guna laptop kan. hehe

~Nana BamBam~ said...

aduhh..ada pulak ke mcm tuh sekali ?

semua dah berbayar..lama2 botak kepala...haha

-Incek Fik- said...

hahaa.. lain kali charge dulu siap-siap.. kasi full punya.

kat kedai mamak pon mahal kalau nak cas~

Cik Bib said...

yeaaaaaaaaayyyyyy...ada entri baru yg comel. laptop cap watermelon ya. bukan apple.muahaha...

shada wentz said...

ade library aritu ak pegi. tak boleh ckp la kan kat mana. kang kena saman plak ;p hihi

laskar pelangi said...

HAHAHA. tak sangka ada jugak ehs camtu. berkira lebih ni

Nia Ridzwan said...

kakaka. macam kat state library sini. hampeh betul. padahal kalau bayar elektrk takda la mahal camtu untuk sejam kan.

Aujinz said...

kalau aku konfem laa kena lebih, sebab bateri laptop aku dah kong.. koh koh koh

akuorangsakit said...

Selalu kedai mamak macam tu.Hum hum..library pun terlibat :-)Patutnya ada galakan orang duduk library :-)

merahitujambu said...

bahaha...jgn igt semua free je...XD

YOUsoF said...

Yezza akhirnya tinbul jugak entri baharu! hahah.


Aku pun sama macam diaorang.. Pernah jumpa kedai mamak je, itupun sejam RM1.00..

YOUsoF said...

*Lupa nak taip "ada style lah laptop tembeekai tu". ;D

FasiHaH SupiaN said...

sirius??mahal tu....ish3

shada wentz said...

haha.mekaseh semua yg komen! :')

takde istilah plug free dah kan?

shada wentz said...

haha.mekaseh semua yg komen! :')

takde istilah plug free dah kan?