Thursday, November 24

Stalking is now super easy!

Assalamualaikum, peace upon you! ;)







stalking is now super easy! 

p/s: HAHAHA! eh serius ak tak maen-maen weyy. ni aplikasi betul lah! ;p

bai bai! ;D

36 comments:

Syat0za Zai said...

umak aih :o

merahitujambu said...

WAHAHAHA..cmtu pon ada ke

idea semulajadi said...

n they have crush notifier too~
even this kind of apps are available now~ wow~

Naurah Alwani said...

macam-macam app ada ye. lawak la. Haha . :D

Aiman said...

haha! ada jugak lagu ni.. adeinye laaa

kueh bakar said...

kira 'minah kepoh' versi tenet la ni..haha

budak coklat said...

mesti yg buat breakup notofier system ni pon suka stalk2 orang kan :)

sufiyyah zulkifli said...

deng!
xbek la hang~ ;p

sufiyyah zulkifli said...

deng!
xbek la hang~ ;p

Eyka said...

kah kah kah..gua sukee ni..nak join ahh cenni! hahaha:P

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

kelakarrrr haha

cik_paan said...

hahahaha..
boleh propose kat mark zuckerberg lah..

♥CIK SHA♥ said...

hahaha..macam tu pun ade ke?sape la yg cipta eh..;p

izzana said...

wa betulke ade bnda ni? seyes ke? ini serious! kena ambik tahu hahaha

Aujinz said...

hahahhaha.. macam nie pon ade ker?..
koh koh koh

KHRLHSYM said...

stalk shada. hue hue heu

Cikgu Fikri said...

hahahahhaa..
motif? huuh :)

ati shariffuddin said...

ahah! speechless.

Chi Cha said...

kalau xde fb?

shada wentz said...

hahaha. khrlhsym jgn la stalk aku~~~ ;p doakan ak bhgia. XD

chi cha: erkkk kalau tade fb, kena rujuk buku "TEKNIK MENGORAT 101". hee. tadelah gurau je, doakan. kalau ada jodoh, adalah ok? :)

iszieylyanziy said...

haha,biaq betoi ceq,,,stalker tahap gaban nieyh,,haha

nuRaisha Azmi said...

COMEYNYA!
ni nak kena selak balik koleksi crush lama ni hew hew hew

laskar pelangi said...

HAHAHAHA.. mantap! moden gila kot aplikasi camtu. kih3

stanzaSafiyya said...

ini yg dkatakn teknologi...

YOUsoF said...

Maaf tak aku tak berminat dengan benda ni la Cada. Aku suka stalk guna cara lama.








;D

FasiHaH SupiaN said...

haha memang terbaik shada!

shada wentz said...

hehehe. cara apa YOUsof? XD

tq semua :)

Anies Anessa said...

sempoi la skarang noo...hahaha

Raden said...

sy ke hotsetuf yg d maksudkan itu

Aujinz said...

Kih kih kih.. dah takde koje laaa depa nie... kih kih kih

~Nana BamBam~ said...

dh ader erk skg?

En. Hamdi said...

haha..

Suraya Aris said...

untunglah si single2 kalau ada application macam ni. hehe :P

simply nana said...

Ha3 sabau je

~Dr.CiNta~ said...

eh seriously ? haha macam promote brg daaa boleh jadi duta hehe

Hashira Yusoff said...

hahaha...mcm xde keje je nak stalk org. application utk org single xdak ke? :P

-->bookworm wanna be!