Monday, January 5

Tolong



haha. seharian aku perah otak. yang ni jugak yang jadi. maap yee. aku cuba lagi nanti :")

selamat tahun baru 2015. kalendar dah print ke belum? hehe

12 comments:

Scha Nazri said...

writers blockk!

Nur Syuhaidah said...

Hohoho, XD Saya pun takdo idea nak sambung buat novel T____________T

Sarah Halim said...

hahaha so cute! takpa takpa..adat ber'blog. ada masa tu. pehh nak tulis entry pun terketar ketar mood swing , idea hilang punya pasal. hiks

http://sarahhijabista.blogspot.com/

Syafiq Kamaruddin said...

waa pandai melukis.. leh tau lukis pakai apa?

Anonymous said...

dah
aku dah save as kalerder tu..smart

#kartunster

Zyra Roxx said...

lazimnya bila kita berusaha cari idea mmg xkan dtg. tp bila tgh buat menda lain, berduyun2 idea mencurah ke ladang gandum sampai tak sempat nk kutip, last2 lupa :3

plain83 said...

hahahah... idea atau ilham ni kan ke tak boleh dipaksa-paksa? ia datang dan tercetus dengan sendirinya, tapi boleh la cuba2 untuk mencarinya... tapi hasilnya akan selalu jadi kurang power kalau nak dibandingkan dengan yang datang secara spontan tu... heheh ;3

neway, hepi niu yier~ :D

Aujinz said...

takde idea takde idea... lepas gak satu entri.. koh koh koh...

shada wentz said...

hahaha thanks semua. mohon 'sumpah' saya ada idea mencurah2 selalu ;'p

cEro said...

Macam aku,
aku ada satu buku nota kecik diberi nama buku idea.
Kekadang ada masa idea mencurah2 tp badan malas, so aku tulis je dulu idea tu dlm buku tu...
Next time bila aku rajin tp tak ada idea, aku selak buku tu and BAAM
idea pun menjelma...hehehe

Miss Yana said...

Haha..selamat thn baru..

Aqilah Azmi said...

hi teacher!
hehehe
yes T_T
smtms i do think it is bcs of radiasi telefon bimbit T_T