Friday, December 19

KALENDAR 2015 shada wentz








Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum, hai semua. Lama aku menyepi kan? haha sorry2. sibuk dengan tesis, exam, interview, pengakap, jamuan, melancong, dan dll. tapi Alhamdullilah semua tu dah sudah dan sekarang aku tunggu panggilan posting je. 

untuk membalas rasa kerinduan korang dekat aku ni, (haha!) dengan seikhlas hati dan sesuci murni di sini aku nak hadiahkan korang kalendar untuk tahun 2015. 

 terima kasih tau sebab support aku walaupun dengan keadaan aku yang malas update ni. dan terima kartun pelik aku seadanya. seriously thanks guys :')

kat bawah ni ada la sikit rupa dia cmna. kalau korang tanya aku tema kalendar ni, aku pun tak tahu sebenarnya. aku main buat je. first time buat kalendar rasa ilmiah sangat.



jangan risau, kalendar ni PERCUMA dan boleh di akses UNTUK SEMUA. apa yang best, aku letak jugak cuti-cuti penting so memang baloi la kalau print pun.

klik link bawah ni. then cari butang "anak panah ke bawah" untuk download.

dah download tu print lah. pastu setepler. baru jadi kalendar. pastu kalau nak bagi aku terharu dan menangis, upload gambar kat instagram dengan hashtag #kalendarshada2015 hahaha. (kalau ada yang sudi)

ok tu je. have a nice day! bye bye


baru perasan bulan september ada 3 dekat depan tu. haha malas nk tukar dah. tp 3 sept tu bday aku. so, its a very nice mistake. halal na? ;p

18 comments:

Scha Nazri said...

DONE!

Esok tngu kt blog. heheh

♥ p a a n i ♥ said...

nanti nak print :D
kena g beli ink warna dulu lahhh.dh habis....hehe

nanadhoi said...

comelnya kalendar! *bukak new tab terus dload*

terima kasih, arigatou !:D

plain83 said...

ho hoi congrats dah setel semua cabaran2 itu, semoga anda di'post' ke tempat yang best, all the best! ;3

fuh rajin betoi dia bikin calender, bagi free pulak tu, makaseyh~ ;3

Ezy Loy said...

haha.. comel giler kalendar..
xpela.. sikit aje salah tu.. kire halal je..
haha

cEro said...

Apa kata hang print-kan n hantaq kat rumah aku.
Aku sanggup bayar...hehehhe
Printer rumah rosak arr...

Zyra Roxx said...

thanks shada!! mmg tgh tuggu kalendar je skrg ni, nyirap je rasa g shopping xdpt kalendar sbb habis kasik kroni2 :3

Alahai knplah printer opis ni kaler black and white aje :3

Adilla Hasya said...

wahh comelnya kalendar ni :D nak print !

Nick Nashram said...

thankss...dah download.nak print pastu tampal dalam kelas :)

Faqihah Husni said...

dah donlod ... nnti print. tqqq

ewanthology said...

kreatif

Hamdi Afandi said...

mcm x caye yg aku pun download...

nurhawahaider said...

done donload! thanks shada. lama tak dapat new entri dari shada. suka karya shada. selamat tahun baru dan salam maulid Nabi Muhammad s.a.w

syakey said...

weiiiiiiiii comel gila!

Aqilah Azmi said...

wah

Aqilah Azmi said...

nakkk!!

TNH AR said...

shada..request calendar 2016 please!

TNH AR said...

tq for calendar 2016 huhu dah released..