Sunday, January 19

Raksasa bawah katil



 selagi rasa boleh selesaikan sendiri, buatlah. ye dak? :p

16 comments:

plain83 said...

Hahahahah terbaikkk ;D

Cik Fiza Comel said...

hahahaha. btoiii. selagi boleh selesai sendri kan. nasib baik tak bayar rm10 ribuuu :D

Keri Ikhwan said...

haha
susah2 je.. tak payah pakai katil lg bagus. tidur je atas tilam.
beli toto ke.

Bulan Syurga Firdausi said...

mendalam... gunakan akal yang Allah beri untuk berfikir :)

Aujinz said...

kalau tak potong kaki katil pon takpe, tarik jer tilam bawak ke ruang tamu, tidur macam biasa.. koh koh koh

shada wentz said...

ahaha tak pun kawen je kan. habes cerita ><"""

Anonymous said...

kesian makhluk bawah katil tu tersepit..mesti dah leper dah bila dihempap selama 4 bulan ..

#kartunster

cEro said...

Occam's razor;
sentiasa pilih penyelesaian yg paling mudah...

Kalau potong kaki katil pun tak selesai, tidur atas lantai je...hehehehe

Cahaya Kebaikan ♥ said...

Hahahaha, kelakarnyaaaaaaa x3

Akeyla Azmi said...

uish gila kentang ah 10rm ribu hah kau hahahaha.

huhuhuh best lah kak shadaa ni :D
hihihi

tenku butang said...

hehehjeh.. betul lea tu cara dia.. kikiki

Akeyla Azmi said...

ahahahhahaha baru paham hiks <3
kenapa otak dia bagus hihihihihi
thanks share kak shada biar mati je hantu tu muahahahah

Akeyla Azmi said...

hihi takleh stop tengok ni :p

Mie Aimie said...

haha bijak2x....

btw, shada, x g ke event perjumpaan blogger?

kalau pergi, boleh la jumpe :)


http://www.aimiemokhtars.com/2014/02/perjumpaan-blogger-blogger-asia.html

Yousof Ngadi said...

Doktor: Bijak2 ;D

Kenari Putih said...

haha, bijak sgt.. dah jimat 10 ribu. boleh pergi melancong europe dgn 10 ribu.. wakakaka