Friday, December 21

Public phone




telefon awam kat malaysia memang semua dah tak boleh pakai ke? tiap kali aku jumpa telefon awam ni aku mesti pegi try angkat ganggang dia. semua takda nada.

 ke nasib aku yang tak baik ni? 
ke memang perkhidmatan diberhentikan tapi aku yang taktau? wuwu (-.-")

6 comments:

cik violet said...

ptt da kene recycle je public phone nih

Aujinz said...

aku rasa semua dah jahanam kot... dah lama orang tak guna.. XD

ati shariffuddin said...

igt lagi time kt sekolah asrama. public phone tu benda yg paling disayangi. sbb~ nk call parents pakai kadfon. haha~

now, kids would never know the importance of public phone.

shada wentz said...

haha kan? tempat berteduh hujan, tempat pulihkan homesick, tempat gayut2 ;p

Scarlett O'Hara said...

Mengaku tak reti guna public phone.

laskar pelangi said...

sebab ramai tak guna,tu yang tak repair kalau dah rosak.lamanya rasa dah tak guna public phone .