Tuesday, October 23

Video games






pergilah bermain, wahai anak-anak ku~ WAHAHAHAHAHA ;p

13 comments:

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

btol tu....

PeRmAtA bIrU said...

SETUJU... BETUL2...

shidaR said...

ade kebaikn dan kburukn men game nih :) depends pda budak yg men tu hehee..

miss fluffy said...

osemmm..pasni bley men video game byk2..hehe;p

♥ Nana BamBam ♥ said...

ok. main dalam hp je..hehe

Cik Bib said...

ho3x...so comel.

nazha anua said...

hak bermain hak kami

Detective Fiqa said...

yeahhh :D

Cik Nevarno said...

i LOVE play games !! :D

shada wentz said...

haha boleh la berkempen ni ;p

Nora Karim said...

setuju... setuju... (^_^)

syakey said...

main game takbleh weh. taksub. habis keje tak jalan -,-

Yousof said...

Orang yang mampu bahagi masa dengan adil dan saksama antara game dan benda penting yang lain adalah orang yang hebat! ;D


Aku tak boleh lupa satu pasal game bila perempuan yang pegang joystick, badan sibuk nak bergerak ke kiri dan kanan ikut watak dalam video game. Lelaki ada la jugak macam tu, tapi perempuan tetap nombor satu hehehe