Wednesday, January 25

Imaginasi

Assalamualaikum, peace upon you!



Masa aku kecik-kecik dulu kan...



















jadi begitulah ceritanya aku hampir percaya aku ni sailor moon =..="

  babai!

39 comments:

tomatokering :) said...

hahahaha hadoii teringat zaman kecik2 rasa macam nak gelak guling2 .. kekekeke

Fiqah Yassin said...

ahahaha XD terbaekk, dulu pernah berangan mcm tu

.: iEyLa :. said...

hahaha..gile tinggi imaginasi teacher saye nih...
"dengan kuasa bulan..akan menghukummu!!!"

pssstt: i hafal lagu sailormoon tau..haha

-Incek Fik- said...

masa kekecik dulu.. aku tak suka sangat tengok citer sailormoon..


part yang kalau aku rasa best pon tyme saat dia bertukar tu..


entah celah mana yang best aku pon taktaw.. misteri masih belum terungkai dan menjadi 1001 tanda tanya sampai la sekarang ni..


sekian saja kisah.


tamat~

iz said...

haha..
kalau budak lelaki yg dapat mesti ingat boleh jadi otromen..

Syat0za Zai said...

wakakaka, zai pernah buat ! :D

nk jadi atoman kononnya.. xD

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

huhu zuan trgelak smpai jatuh kerusi xD

mizah said...

hehehe...kelakar la kak shada...comel pulak tu...sailormoon! bertukar! hihi

Eyka said...

olololololololo..comelnyer dy :P

Paris Lipton said...

haahahaha comei ;p

shada wentz said...

haha.sekarang kalau tengok brooch besar2 cenggitu mst gelak sorang2 ;p

Mardhiyyah Ridzuan said...

Ok, not a big fan of sailormoon. haha. But xboleh lupa ayat ni, "dengan kuasa bulan, akan menghukummmu!!!" haha. Am i right?

Cikgu Fikri said...

HAHAAHAHAHA..
aku suk aentry nk..
btw thx for the proshow gold :)

merahitujambu said...

bahahaha..lawok la..tp tu lah reality sebenarnyaa

Cik Aqilah Wardah said...

wahwahwah... haha..

nak guling2 gelak nih.. :D

caliph shuriken said...

steady laa jumpa sailor moon kt sini, hikk...

Aujinz said...

Saya Suria Perkasa Hitammmm.. XD.. true Story

cik huda said...

Assalamualaikum. hye sis! nie huda. jum sis join giveaway Nouveau Closet.
Mungkin rezeki sis ^_^
Selamat mencuba. Syg kamu ^_^

http://nouveaucloset.blogspot.com/search/label/Giveaway

cik huda said...

Assalamualaikum. hye sis! nie huda. jum sis join giveaway Nouveau Closet.
Mungkin rezeki sis ^_^
Selamat mencuba. Syg kamu ^_^

http://nouveaucloset.blogspot.com/search/label/Giveaway

yaya_flanella said...

lebih kurang la kita. hihi

FasiHaH SupiaN said...

hahahaha lawaklaaa =D

shada wentz said...

haha.inesen gila dulu2 :D

Gadis Misteri said...

haha.. slalu gak main2 jd sailormoon dlu~

laskar pelangi said...

HAHAHA. zaman dulu cam gini gak kot! lawak plak bila diingat kembali..ngeee=)

YOUsoF said...

Imaginasi tanpa batasan..

Kalau lelaki pulak suka berangan dapat jadi ahli power rangers yang ke-6, warna kelabu tahi itik. hahah

shida'R said...

heheee...tp dlu xsuka tgk salormoon suke tgk spice girl..heheee..

keri ikhwan said...

<---saya power rangers Merah
kadang2 jd superman. ikut mood . haha

♥ NuR 'aQiLaH ♥ said...

zaman kecik dulu nak ikot doremon. wakaka

Puan Besar Shag Yahaya said...

HAHA. Shag dulu berangan nak jadi Power Ranger kale putih sebab rambut dia panjang dan dia handsome. Heh. HAHA :D

ParkAir said...

kalo budak laki mesti dia ingat ble jadi ultraman,

shat_mashuri said...

hahaha... leh plak wat cmni erk.. camne pn tetp menarik :-)

Ahmad Haziq Azlan said...

adoyai
hahahaha
anda memang lol

|shuhadaothman|TM said...

Hahaha , time kecik-kecik addicted cite tu.

Nour Eyza said...

penah gak pk macam tu.kahkahkah!

JH said...

Teringat zaman kecik-kecik dulu. Rindu rindu ;)

Rain said...

haha pengaruh tv mmg kuat!

dulu rain ingat kita semua boleh meluncur turun atas warna-warna pelangi macam iklan ALAM RIA tu hihihi

Si Matatajam said...

Isk2 tingginya imaginasi . Visit back ye

cimöt said...

pehhhhhh..terlebih berangan dah ko ni..hahaha

ain dzaya said...

ew ew ew..comel boleh pulak camtu..hik4

"Binatang pun pandai berkasih sayang. Manusia?".