Wednesday, January 25

Imaginasi

Assalamualaikum, peace upon you!



Masa aku kecik-kecik dulu kan...



















jadi begitulah ceritanya aku hampir percaya aku ni sailor moon =..="

  babai!

39 comments:

tomatokering said...

hahahaha hadoii teringat zaman kecik2 rasa macam nak gelak guling2 .. kekekeke

Unknown said...

ahahaha XD terbaekk, dulu pernah berangan mcm tu

TS said...

hahaha..gile tinggi imaginasi teacher saye nih...
"dengan kuasa bulan..akan menghukummu!!!"

pssstt: i hafal lagu sailormoon tau..haha

-Incek Fik- said...

masa kekecik dulu.. aku tak suka sangat tengok citer sailormoon..


part yang kalau aku rasa best pon tyme saat dia bertukar tu..


entah celah mana yang best aku pon taktaw.. misteri masih belum terungkai dan menjadi 1001 tanda tanya sampai la sekarang ni..


sekian saja kisah.


tamat~

cintailmu89 said...

haha..
kalau budak lelaki yg dapat mesti ingat boleh jadi otromen..

Syat0za Zai said...

wakakaka, zai pernah buat ! :D

nk jadi atoman kononnya.. xD

Unknown said...

huhu zuan trgelak smpai jatuh kerusi xD

mizah said...

hehehe...kelakar la kak shada...comel pulak tu...sailormoon! bertukar! hihi

Eyka said...

olololololololo..comelnyer dy :P

Unknown said...

haahahaha comei ;p

shada wentz said...

haha.sekarang kalau tengok brooch besar2 cenggitu mst gelak sorang2 ;p

mr said...

Ok, not a big fan of sailormoon. haha. But xboleh lupa ayat ni, "dengan kuasa bulan, akan menghukummmu!!!" haha. Am i right?

Unknown said...

HAHAAHAHAHA..
aku suk aentry nk..
btw thx for the proshow gold :)

merahitujambu said...

bahahaha..lawok la..tp tu lah reality sebenarnyaa

Cik Aqilah Wardah said...

wahwahwah... haha..

nak guling2 gelak nih.. :D

caliph shuriken said...

steady laa jumpa sailor moon kt sini, hikk...

Aujinz said...

Saya Suria Perkasa Hitammmm.. XD.. true Story

Huda Rahman said...

Assalamualaikum. hye sis! nie huda. jum sis join giveaway Nouveau Closet.
Mungkin rezeki sis ^_^
Selamat mencuba. Syg kamu ^_^

http://nouveaucloset.blogspot.com/search/label/Giveaway

Huda Rahman said...

Assalamualaikum. hye sis! nie huda. jum sis join giveaway Nouveau Closet.
Mungkin rezeki sis ^_^
Selamat mencuba. Syg kamu ^_^

http://nouveaucloset.blogspot.com/search/label/Giveaway

yaya_flanella said...

lebih kurang la kita. hihi

Fasihah Supian said...

hahahaha lawaklaaa =D

shada wentz said...

haha.inesen gila dulu2 :D

Amna Shark said...

haha.. slalu gak main2 jd sailormoon dlu~

laskar pelangi said...

HAHAHA. zaman dulu cam gini gak kot! lawak plak bila diingat kembali..ngeee=)

YouSOF said...

Imaginasi tanpa batasan..

Kalau lelaki pulak suka berangan dapat jadi ahli power rangers yang ke-6, warna kelabu tahi itik. hahah

Shida Radzuan said...

heheee...tp dlu xsuka tgk salormoon suke tgk spice girl..heheee..

Keri said...

<---saya power rangers Merah
kadang2 jd superman. ikut mood . haha

Kik0 ♥ QiLaH said...

zaman kecik dulu nak ikot doremon. wakaka

Puan Besar Shag Yahaya said...

HAHA. Shag dulu berangan nak jadi Power Ranger kale putih sebab rambut dia panjang dan dia handsome. Heh. HAHA :D

ParkAir said...

kalo budak laki mesti dia ingat ble jadi ultraman,

shat mashuri said...

hahaha... leh plak wat cmni erk.. camne pn tetp menarik :-)

Unknown said...

adoyai
hahahaha
anda memang lol

shuhadaothman said...

Hahaha , time kecik-kecik addicted cite tu.

Nour Eyza said...

penah gak pk macam tu.kahkahkah!

Jamnah H. said...

Teringat zaman kecik-kecik dulu. Rindu rindu ;)

Rain said...

haha pengaruh tv mmg kuat!

dulu rain ingat kita semua boleh meluncur turun atas warna-warna pelangi macam iklan ALAM RIA tu hihihi

Si Matatajam said...

Isk2 tingginya imaginasi . Visit back ye

cimöt said...

pehhhhhh..terlebih berangan dah ko ni..hahaha

aindzaya said...

ew ew ew..comel boleh pulak camtu..hik4

"Binatang pun pandai berkasih sayang. Manusia?".