Wednesday, October 26

10 jenis pengguna pesbuk

Assalamualaikum, peace upon you.




 walaupun macam dah ramai buat entry tajuk ni,
tak kisah la, ni versi aku, pendapat aku plak. hee.

kalau ada sape-sape TER-rasa tu, no hard feeling k :D

so here it is! 






*aku tak dapat nak sambung dialog tu.sambungla sendiri.haha*














(percayalah, mereka-mereka ini wujud)

 p/s: sebenarnya aku agak terasa dengan entry bahana pesbuk oleh pais tapit, di mana memang sah terkena batang hidong aku sendiri, sebab tu aku decide nak buat entry pesbuk gak.keh3

bai2 :)

41 comments:

ati shariffuddin said...

eheh.. comel2 katun nye. :) betul2 , yg paling xfhm kenapa org bukak account tpi xde muka dia lgsg.

Unknown said...

nice one!!!! love it..haha

Faiz Tapit said...

hahahaha. aku lame x main sims woi. asik xdpt intenet je

Shahada Fauzi said...

hehehe..comel jek!

tapi me tak tergolong dalam semua kategori di atas..;p

laskar pelangi said...

hek3 =D

Kuronofu91 said...

benci jenis couple n bisnessman...haha

nurdani said...

hahaha. nice entri!! er...agak terasa yang mysterious tu.bahahaha

Anonymous said...

hahahaa.......terbaik.....

Admin said...

bahha ! ini semua ticer penah buat ni. ;p

NER said...

saya paling tak boleh tahan dgn pasangn yg nak tunjuk kemesraan and yg emotional one tu. kita lak yg sama2 emo bc suma status dia.

Nalisa Syahira said...

haha , lumrah dah ,

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

haha terbaik lah . ngeee
:)macam macam pengguna ade . hehe

:)

amirnawawi said...

Haha3.. Terbaik la Shada.. Kelakar pom ade. Tapi ada gak la terkena batang hidung sendiri..huhu3

Unknown said...

sume d atas adlh tepaaaaaatt skali. lbih2 lg yg the popular one, kadg2 NYAMPESS gak tgk. hikhokhikhok :P

M Firdaus Mohd said...

kah3..lawak gila! ahha. yang last sekali tu,tak boleh blah, ada gak orang buat macamt u ea? haha.

Lady Shana said...

hahaha.. mang slalu jumpe.. golongan2 inih.. keh keh keh

Fairuz Zainal said...

aku tak terase pon shada. babai jugak. hahahaa

Gadish Lollipop said...

terasa dengan yang "the popular one"
hahahaa . . skrg senah dah tak ada account facebook dah :)

Raden said...

aku adelah gabungan kesemuanya...hehe

loVe puRpLe said...

Comeinye.. Updatelah selalu.. Best gIler... =D

INNANIE ARIFFIN said...

semart ah!!! terbaik!

fi said...

alahai.. termasuk dlm kes emo2 jugak la.. kengkadang bila mood tak baik tu.. haha..

p/s; love your karton.. somel2

al_hakim said...

<------ tak de facebuk..

Unknown said...

hehe betul3!!!:0

Chuu Muqhlis said...

mr reveal all to sgt, hahaha

alongxp said...

xpasti la sy yang mana, tp sy memang dah jumpe sume jenis org ni... paling menyampah mr fanatic tu,ade sorg mamat tu gile like post atau status sy...

Unknown said...

cecomel je lukih...^^

Syat0za Zai said...

sejak ada pen tablet niii.. makin cun! :P

♥ Nana BamBam ♥ said...

huaHUA..suka entry yang n ie...

Amna Shark said...

haha..

Aujinz said...

Fesbuk itu giler... nyiahahahha.. eh salah.. pengguna Fesbuk itu giler.. kah kah kah

YouSOF said...

Robeah : Cayalah awak. Jom tukar status cinta sama²!


Apsal Part Usop Sontorian tu aku macam ada terasa ek?

http://youthyousof.blogspot.com/2011/10/perbezaan-yousof-dan-usop-sontorian.html




Tidak popular : Benar, manusia² jenis ni memang wujud. Dah nama pun FB PERCUMA. hahah

cekgu cham said...

shada, xde cter psl hakim ke??
fb dy ke?? hahaha

shada wentz said...

tq semua yg komen. keh3. serius tq! serius ni! serius! ;p


cham: sungguh pahit aku nk igtkan dia lagi. (tediaaa ayat) haha!

shada wentz said...

tq semua yg komen. keh3. serius tq! serius ni! serius! ;p


cham: sungguh pahit aku nk igtkan dia lagi. (tediaaa ayat) haha!

Miera Said said...

haha.selamat menghapdet k.shada !

erk,tapi kan .ada ke patut "sembelit pulak " tu di share sampai 358 orang.keh2 :D

Faaein Talip Roy said...

ala.. ada gambar yang tak kuar.. tak dapat nak hayati lebih2.. hahaha..

cekgu cham said...

pahit dalam manis kan...
so sweet la cik shada nie..hahaha

Unknown said...

nama comel lah shada :D haha, kite the mysterious har har har -__-

Izzah said...

wahh hebatnya shada lukis, grafik nye menarik betul,

saya ada 2 lagi suggestions:
1) orang yang suka hentam other people kat status, apa org buat semua tak kena

2) orang yang ada banyak akaun facebook lepastu like status sendiri,

kelihatan desperate sungguh HAR HAR HAR

Syepha Alhabshee said...

hahaha..so damn true!