Thursday, June 9

Superika!

Assalamualaikum, peace upon you ;)




pstt2. nak jual barang sket ni.
boleh bagi saya 5 minit?

ini barang BEST bro. dijamin puas hati bro. 
serius bro.
HAHA! ;p
.
*******************************************

serabut dengan perkakas di rumah anda?


hinggakan memakan banyak ruang?





mahukan 1 produk untuk semua? 



usah khuatir!

saya perkenalkan, produk terbaru
keluaran mak jemah shadawentz marketing;

SUPERIKA!


(super+seterika) ;D







hah! jangan salah sangka!

walaupun produk ini kelihatan sama, tapi ianya 200 kali lebih berguna dari seterika biasa!! :D


*******


superika ini bukan sahaja dapat menghilangkan kedutan di baju, malah ia juga mempunyai pelbagai kegunaan lain, antaranya ialah:

dapur memasak!




pemberat banner!
 


penyiram bunga!




dumbell! 



dan bermacam-macam lagi!

ia datang dengan pelbagai warna, bersesuaian dengan personaliti anda!


anda seorang yang jambu? ;D





otak kuning? (-.-")





ataupun ceria? \\(=OO=)//





beritahu sahaja kami, dan kami akan sediakannya KHAS UNTUK ANDA!


ayuh kita dengar pendapat orang ramai akan produk ini;



haha. jangan musykil! mereka berdua sedang bad mood semasa memberikan testimoni tersebut. *tipu* ;p

jadi apa tunggu lagi, rebutlah peluang ini dan berbanggalah dihadapan rakan-rakan anda!

*10 pelanggan pertama akan menerima hadiah misteri*


*************************************


err. sori. apabila otak ni berimaginasi, tak boleh nak halang. wuwu (-..-")


untuk menempah produk canggih ini LIKE cepat!
babai, Assalamualaikum ;D

56 comments:

laskar pelangi said...

shada. comel yang ceria..pelangi nak yang tu =D

qila~ said...

part goreng telor tu cm pnah dgo tp part pmberat banner tu x t'pk lak,hahaha..

comel betol!

Hajira Razali said...

tempah satu superika please! heeh

ehda said...

haha...lwak tp chumel =)

maisarah aiman said...

banyak ye kegunaan superika .;DD

wannurfazrini said...

miahaha mcm tu selalunya iklan ,mst ada testimoni yg tipu2, ecehhhh

Freaky said...

wuahaha lawak2.. agak2 ada tak eh orang nak beli

fahmiEe iS said...

kakaka...xtahan gelak!haha
teringt plak mse zaman skola2 dulu..
reka satu brg serbaguna!haha
kretif2 :D

Cikgu Fikri said...

pemberat banner?
aku serius tak boleh blah bila baca..
lawak!!!!
hahahhaahahhahahah :)

Mohd Shukri Fadzillah said...

macam seterika biasa je (idung kembang) LOL! hahahahahahahahahahahahahahahaha
ROFLMAO

chEntA said...

hahahaha..nice..
nak satu..(^_^)

Kepala Manchiss said...

aku nak empat belas. bagi kat semua sedara mara yang nak kawen cuti sekolah ni.

zanizynot said...

Lorh , lawak ! haha
suke suke suke ;)
make my day hehe

taliff said...

Nak SUPERIKA SATU!!!!!!!!

Noh Kodiang said...

oit...napa cik x asal kodiang kedah plaks...????...hahahahahha

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

nak sploh bijik!

rayne rawt rawt said...

haha ! bagi saye 2 dozen . nak pegi beniage. waakakaa

UNA budak BAEQ said...

saya nak beli yang ceria ! yang kalerful tuh . kehkeh


sengal weyh sengal this best bro this best bro .. hahaha

Wanie Affandi said...

saya nak satu!!!!!!!!!!

+_Miss.Jannah_+ said...

tak leh blah btol..hahaha

caliph shuriken said...

multi function superika ni, hukk...

latest en3: kl gangster

Ezy Pinkpurple said...

yg xleh blah buat siram pokok..
ekeke..
nk order 8!

af sembilan said...

ko memang senget lah Shada....rse nk sekeh2 ko

Syat0za Zai said...

nak beli!!!!!! :D

miz marikh said...

errr, boleh laaa amik 2..
tp dijamin halal ke?
heheeee

Ain Zulaikha said...

hahahhahaa kiranya macam multipurpose lah ni? hahahha barang baik bro.

dayah SnoW Heuka said...

waaaa!!! pelangi tuh shantek ^^

the only xeyra ,,, said...

haha , bgy 1 !

ain revival said...

serbeguna dow dy pnya iron..tempah 10 ek~hehe

Nor Suhaiza said...

ha3...
sempoi la..cm ne nk oder yer...hik3...

Cik Miera said...

cntiknye superika.. haha...banyk kegunaan lak tu.. nk 1.!!

qasehraihan said...

wakakakakakka...klakarla kamu ni..
shada ngajo mana weh??

jeles btul ngn entry kamu ni..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/06/boikot-je-la-konsert-final-af-tu.html

Cik Cempaka said...

nak superika 3, camner nak wat payment ek...nanti hantar ke sicempakabiru.blogspot.com ek ^^

b a m b a m ' s said...

nak seterika yg ceria satu ek dik!!

ehhehe

SoutulMujahid said...

hahaha.. best. berapa ringgit ni???

Kenapa Blog Jual Muka Mendapat Sambutan Hangat?

Liyana Aziz said...

terima kasih kerana menceriakan hari saya...

ParkAir said...

Ahahaha pegi la pattern lepas tu jual banyak nanti kaya mcm ddr.rozmey.

Nur Hafizah (Fiza) said...

Waalaikumsalam, wah, bestnye kalo ade superika macam tu. hehe. ade jual x?? hehe nak beli lah ;)

fairuz said...

dengan aku2 sekali bace bende alah ni dgn gaya ala2 saleswoman. kah kah kahh

shada wentz said...

@miz marikh

hehe.jgn risau! dijamin! 100% halal! ;p *ye ye la tu* haha!

shada wentz said...

@qasehraihan

haha. tak mengajar lagi kak. baru 1 pismp ;D hee

maceh! ;)

shada wentz said...

@Sout ulMujahid

tak mahal pun. murah je. rm99.99sen! ;D boleh?

shada wentz said...

terima kasih banyak2;

laskar pelangi
qila
hajira razali
ehda
maisarah aiman
wannurfazrini
freaky
fahmie
fiq
shukri
chenta
kepala mancis
zanizynot
taliff
noh kodiang
qebal
rawt2
una- best bro, best bro! XD
wanie
miss jannah
caliph
ezy
makhluk hijau (=OO=)
zai
miz
kak ain ;D
dayah
xeyra
ain revival
nor shuhaiza
miera syg
cik cempaka
bambam
liyana aziz
parkair

sebab sudi komen. sape yg nak tempah tu bleh taip SHARE topup30 jarak no saya ke 999, hee

iqapika said...

please..!!! nak yg pink.. termimpi2 da neh.. uhhuu

al_hakim said...

best2..=)

♥CIK SHA♥ said...

ahaha..nak kaler jambu!!

ramizah said...

nak satu ye!!! ahahha...superika boleh kasi lebih ruang dalam rumah ek...hihihiihihihi

Puteri Iqa Izyan said...

nk order yang pink tu ye. hehehe

muhamad hanif said...

wakakaakkakaak..


lukisan kau style lah !!

weewwwiitt..

samy said...

good site

aku_azreen said...

oppss!! jgn tutup kedai..nak superika kalerpul!! hahaha

zuhanismohamed said...

haha..kretep..superika pelangi tu kiut gila ! he he

Miss.Eya said...

nak superika satu please. haha.

arek said...

nak yg kaler pelangi..

tikin said...

hahahhaha..sumpah lawak..=D

Nera Kun-tut said...

assalammualaikum.
mcm niga higa punye iklan gak... neway great drawing... really admire u.. keep up d gud work...