Saturday, August 30

Like beautiful only! like cute only!


sedih aaaa jadi gini. dah 57 tahun merdeka tapi still tak faham kita punya cultural diversity :( mohon semua hormat budaya masing. selamat hari merdeka rakyat Malaysia! 

 sorry la kalau hangpa tak suka aku cakap utagha :') 

13 comments:

Dea Day said...

Ok ni aku suka.. jap nk join asah keris..

Nor Arinee Mat Saaud said...

tadak hai lah..
i pon kecek kelate.

shukri fadzillah said...

class lah sgt, pempuan tak ingat tanah aliyoyo

cEro said...

Habaq mai sikit alamat dia kat aku...
Biaq aku kasi penampaq rimau utagha sikit...
Marah ni marah ni....

Mazni Munawar said...

eli yaya? hahaha. tpi mmng melampau sgt cara dia tweet tu. dasar tk reti nk hargai budaya org melayu. saya suka pe loghat kedah :(

plain83 said...

Hahahah... dia ada gaduh dengan mana2 org utara kot, tu yg post spesifik kutuk loghat utara tuh... hahah, sah personal matter je tuh, wat derk je ;p

Aujinz said...

aku rasa lagi baik dia risau pasal tulisan rempit yang dah macam alien tu.. lagi jijik.. koh koh koh

Anonymous said...

penghinaan terbuka makin berleluasa

#kartunster

Lea IsNawi said...

sy suka dgr bahasa utara...cm comel jek

Anis Farhana said...

eh sapa yg xsuka bahasa utara ni. ni yg nak marah ni

nanadhoi said...

saya suka je orang cakap utaghe,
orang spesis ni kena bako je, hamboii dia.

Zyra Roxx said...

*isi peluru AK17 penuh-penuh

Aqilah Azmi said...

hehe qila ok je hihih