Monday, July 14

Happy ending!


see?! kan aku kata dia akan balik~ 
sebagai seorang yang noob bola, mulanya niat aku lukeh baju tu semata-mata sebab lawa ja (serius). turns out team tu yang menang. souuuu dengan kuasa ramalan aku ni, agak-agak aku boleh ganti kot si paul sotong tu? *riak* LOL :p

sapa yang agak-agak blur boleh tengok post INI

************************************

6 comments:

ummi aqilah (LM) said...

Ooo baru phm. Memula tu tny gak siapa fifah tu. nape dia g ngan fifah.

Dua kali tgk baru phm. Hehehe

yaya_flanella said...

hee. shada ni kreatif sgt rasa nak tium tium je. :D

plain83 said...

pergh... boleh sangat dah tu ganti paul, keskeskes ;3

wahhh boleh derma via sms, thanks bagitau *thumbs up*

cEro said...

Sebelum rasa2 nak ganti tempat Paul, ko gi ramal dulu keputusan Piala Malaysia nanti...hehehe

Anonymous said...

hmm..masih musykil sebab fifa ada kat situ lagi..

#kartunster

Hans said...

kena panggil Paul Shada ker lepas nih?
hahaha