Sunday, October 27

kenapa tak update blog?


entry penuh dengan alasan. haha puii. since sekarang Alhamdulillah tak berapa nak ada halangan aku try aktif balik. bear with me :)

thanks sapa yang baca ni. wee

5 comments:

syakey said...

tapi sekarang memang dah ramai geng2 kaki belog dah tak aktif berbelog.

semua macam dah beralih arah. ahaha

Sabirah Sab said...

sama sama. :p hehe

plain83 said...

intan kanopi... hahahah XD

Aujinz said...

ooooooo.... bamboo problem pasal apa?
aku pun selalu kena gak kengkadang dengan tablet aku. dia tak reti ikut arahan...

tapi Alhamdulillah, masalah selalunya settle bila aku defrag hard disk.. huhuhu

shada wentz said...

syakey: hehe ye ke? yang lain sibuk kenapa?

sab: meh high5 sket ><""

plain: ;D

ojin: aaa dia suruh update haritu, then bila dh update dia jd malfunction. dia suruh uninstall then install balik bamboo. bila kita dh install dia ckp tk compatible apantah. banyak kali try. last2 tk tahan jugak, format terus. haha -,,-"" maybe next time kalau jadi lagi try defrag.wuu