Thursday, October 31

Ayah.



serius tak lawak -,,-

turns out aku mewarisi la sikit perangai banyak hobi ayah aku ni. hehe. but not in cooking. haha sedeh.

thanks sapa yang baca ni. wee

14 comments:

plain83 said...

kesian kan, orang bangang pun boleh lepas jd cikgu... pity her mindset, and those alike ("-_-)...

missShila Nget said...

ko boleh buat mcm ayah ko buat tak..?

cimot said...

kurang hajo sungguh! memang patut ko tembak depa!

Mie Aimie said...

hebatnye!!!

tabik la ayah shada boleh buat macam2 :D

susah nk jumpe..


www.aimiemokhtars.com

Kin Naz said...

pedulikan mereka kata ape, ayah awak serba boleh :)

Mazni Munawar said...

bagus apa ayah yg ada banyak bakat ni. pelik betul cikgu akak masa darjah 4 tu. tk semestinya menjahit,masak tu keje utk pmpuan je kan :/

Farah Arina said...

haha lawak-lawak :D

Niena Reen said...

haihh,, okey pe boleh buat semua kerja tu. laki dia hadaaa??? kerja-kerja tu bukan untuk perempuan saja kan. >.<

Anne Nurain said...

ce tembak cikgu tu dulu, tak patut betul sorang cikgu cakap macam tu..
tapi shada bertuah tau dapat ayah yang hebat & boleh buat banyak benda.. =D

the malay male said...

ke mana tumpahnya kuah, klu tidak ke nasi....

Keri Ikhwan said...

mungkin niat beliau nak bergurau, cuma tak kena cara,
biasalah mnusia lepas buat baru fikir,
terlajak perahu boleh diundur, tersilap komen di fesbuk boleh diedit, tersalah kata buruk padahnya.

Aujinz said...

aku menjahit, aku memasak... adakah aku lelaki lembut?


heh...
kah kah kah...

shada wentz said...

thanks semua! :') ni yg nak peluk hangpa ni.wuwu

Miss FZ said...

hebat tau lelaki boleh memasak dan menjahit ni. *ayah saya pun memasak dan menjahit gak..dan dia tak lembut.huhu. ;)