Saturday, May 11

Semat Shop #1



semat shop datang lagi! kali ini dengan penyelesaian yang baharu :D

_________________________________________________________

pernahkah anda mengalami masalah dimana soket dipasang terlalu tinggi?

ataupun wayar pengecas terlalu pendek?



sehinggakan anda terpaksa mendera anak buah anda sendiri?

jangan bimbang lagi,


bahan-bahan yang anda perlukan ialah


beg kenduri kawen. dan marker.


mula-mula conteng la beg tu sikit. dan.......dah pun siap!


masukkan device anda dalam beg dan gantungkan ia atas charger tu. wee

masalah selesai!

p/s: material beg kena consider jugak. kalau guna beg plastik rasanya bahaya ya amat. (-,-") pihak semat shop tidak akan bertanggungjawab terhadap apa-apa tragedi yang berlaku. bai! :D

9 comments:

Rozuan Ismail said...

jangan terlebih muatan sudahlah

Miss FZ said...

kreatif!hehe

EH - Ekslamasi Holistik said...

Nk cb jgk la lps ni...

Mrs.MieRaLiciouSs said...

kretiflah akk :)

shada wentz said...

ehehehe cuba jangan tak cuba :D

Aujinz said...

hahaha.. aku pun buat cenggini.. tapi takdelah aku letak beg tue rapat dengan soket... guna tali maaa.. gantung jauh sikit daripada soket... wkwkwkw

tenku butang said...

ha2.. kreatiff!!

Norazlin Nordin said...

waa kreatif kreatif, nak try nak try. sebelum ni saya letak je atas soket tu dah malas sangat nak susun buku menimbun.

zEri sAfEerA said...

hakhak sian ank buah. nsb bek ade macik kreatif ;)