Saturday, December 15

Tak pernah lapuk


HAHAHAHA sampai besor pun buat lagi. nasibla sapa naek keta dengan aku ;p

AMARAN: pastikan pintu kereta dikunci sebelum memulakan misi.

18 comments:

syAzAnA said...

hahaha jahatnyaa shadaa ni! Tak nak lah satu kete dgn shada.

Cikgu Fikri said...

hahhahaahah..
aku pernah wat mcm tu klu dengan kawan aku...
lepas tu pasti akan dicerca..haha

cik violet said...

kah kah kah. memang da resam kot. ;p

Aesya Zealous said...

same la! hahahhaa

Nurul Farahizzati said...

hahaha.. yup..! selalu buat mcm tu.. :D

shidaR said...

hahhaa mmg cute saat ini hehee..akak pn sama shada msh bt ngeeeee :D

plain83 said...

LoL owh how cute ^^

Aujinz said...

kah kah kah... aku pun selalu buat masa kecik..

PeRdU cINta said...

kemudian gelak sama sama ye..

Amoi Farah said...

Wahhh benda nie adalah paling best buat sampai sekarang sy and adik beradik or anak buah akan buat besttt

shada wentz said...

haha perang tolak2 ni takkan habis. kadang2 kalau takda selekoh pun sengaja buat jugak ;p

Haris Khairuddin said...

dulu time kanak2 ribena selalu jugak buat. memang seronok gilak. sekarang ni x merasa dah sebab asyik jadi driver or co-driver je. mak ayah yg selalu dok kat belakang.. hoho~

the malay male said...

hahaa, biasa la tu, pernah buat jugak... Masa kecil kecil la

outbound malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Saat terjatuh, jangan lupa bahwa engkau pernah berdiri;Saat berduka,jangan lupa bahwa engkau pernah bahagia.Bangunlah,kamu pasti bisa.

outbound malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Saat terjatuh, jangan lupa bahwa engkau pernah berdiri;Saat berduka,jangan lupa bahwa engkau pernah bahagia.Bangunlah,kamu pasti bisa.

Yousof said...

hahah aku selalu buat macam tu masa kecik² dulu.. Dah besar ni kadang kalau boring dalam kereta aku buat jugak ;D


PiSCes Za said...

haha.. kalau kitorg tak sempat nak tolak menolak.. sebab memasing besar2.. seat penuh ruang dah. muahaha

Anonymous said...

Memang salu himpit nih wakaka..
tapi dah jadi driver takleh wat la cuma kadang brek ka wat laju drift ja
wakakakaka..