Sunday, November 11

Its a trap!







p/s: post ni sangat deep; literally & figuratively ;p

14 comments:

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

tu pasai budak bawah umu kena maka ayah ada tgok sekali.. dorang punya imiginasi tinggi dan akan ikut apa yg dorang tengok

kitatauke said...

ni sebab pengaruh tv kuat sangat...bak kate dialog dlm hantu kak limah..'kuat tgk vcd ni'...:)

♥ Nana BamBam ♥ said...

please kid's ,dont try that it home or any place !

smaug-laska said...

i think i understand.

nazrul ali said...

dasatnya imaginasi budak ni..kenap aku tak imagine macam tu dulu?mungkin sekarang banyak kartun pelik2 kuasanya kot..

YouSOF said...

Dunia, jerat bagi manusia yang leka.

Unknown said...

sama mcm adik yg 2tahun tu ><"

Azzah said...

erk..:(

Aujinz said...

pantaulah anak anak anda dan terangkan kepada mereka bukan semua benda di dalam tv adalah benar belaka..

ashrafshabarshah said...

tudia terpengaruh crita karton :D

Keri said...

pandainya buat baju sendiri :D

Ellie Najiha said...

Ahaha.. angan-angan tinggi.. haha

ct kektus said...

budak kecik, smeua benda dia yakin dia boleh buat. huhu

Unknown said...

they said u could be anything....
mrskhan: i wanna be a princessssss

they lied......