Wednesday, October 17

Dwayne "the rock" johnson




 

sampai sekarang ak tak paham maksud catch phrase tu ;p

update: ada orang baek hati explainkan maksud dia; 
Can u Smell what The Rock is Cookin, 'is Cookin' in that phrase maksudnya 'is planning'. so the rock akan cakap dekat stone cold or steve austin or sapa2 lah;

"hang toksah dok buat terer la minum ayaq beer belemoih mulut tu. hang taw ka apa aku 'dah plan' kat hang nanti." (can you smell what the rock is cooking).
LEBIH KURANG CAMTU LAA. haha. tetiba sampai kuaq topik WWE ni pehal shada oi! kantoi tengok -,,-""

nota: plan nak buat tshirt doodle2 lah. hangpa rasa okay dak?

18 comments:

Rien Rose said...

hehehe buat lah.. comel gak

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

batu yg tgah goreng ikan masin la tu

steffany daph said...

haha...ni ayat femes dia ni :P

Syat0za Zai said...

tshirt? ok, nakkk :D

DiahRodzi said...

buat2...heheheh..:D

caliph shuriken said...

yer laa kn, blur2 jgak dgn catch phrase tu, huh...

Yousof said...

Sampai sekarang aku pun tak pernah paham maksud catch phrase tu. Tapi kalau dialog dia dalam filem aku boleh la faham lagi.. ;D


Tshirt??? Nice idea! Aku pun minat bab² ni. Mana tau aku dapat beli tshirt awesome buatan kau..

shidaR said...

ok sgt shada heheee comel :)

lovelywa said...

owh ahkak minat sgt dgn si The Rock nih..hensem okehh..heheh

Yousof said...

Ok aku dah jelas dengan maksudnya ;D


Hang taw ka apa aku 'dah plan' kat hang nanti hah! Jerit Derok kepada Setongkol.

Aujinz said...

ngahahahaha.. sila buat... sila buat.. koh koh koh

syakey said...

okeyyy. aku rasa aku ponn baru paham. hahahaha

♥ Nana BamBam ♥ said...

like that aaaa....ooooo


eh, buat la shada..comel kot t-shirt tu nanti :)

cimöt said...

nak tshirt ang!

yAnZ said...

letak gmbaq ni kat baju pn cun syud!

CiK FizA said...

hahaha. comel ! ehh~ wat baju doodles lg comel :DD

Nora Karim said...

menarik gak idea nak buat t-shirt tu...

De' Wanie said...

comel gila doodle cartoon awk.hehe.buat tshirt mesti laku..;)