Thursday, October 11

Bloggers will know




HAHAHAHAHA haihhh, 
dah banyak sangat dah aku nampak sekarang. 
perbuatan ni perlu dihentikan. 
bagi harapan palsu jaa hmmm :(

*pada yang blur-blur, SAYS/CHURPCHURP/etc ni web survey, iklan, duit2 jugaklaa. kalau klik link, orang tu la yang dapat untung. aku bukan nak anti atau protest benda2 ni, tapi biarlah bertempat, na? na? na? peace! :D

32 comments:

Rozuan Ismail said...

setuju sgt. nak cari duit cara cepat le tuh kelirukan org untuk klik

Shahada Fauzi said...

betol2..banyak kali jugak dah kena..grrrrr...

nur anis said...

erk? huhu.. sabor je lah..jadi medah klik iklan pulak dah..

♥ Nana BamBam ♥ said...

mmg selalu sangat terkena dah nana nie shada...cam haram!

pasnie sebelum nak klik nama blog dia tu..nana pastikan link die tu link apa..so xde main klik2 jer..eeee..

Karisma Izzah said...

b4 klik, letek arrow mouse tu kat name orang tu. klu yang keluar tu "Tiny URL" baik jangan klik... memang la penipu, semestinya bukan blog org tu.

anyway, nice doodle... nak wat gak tapi lebih suka coret di kertas menggunakan pen. n tanpa warna la... klu dlm komputer lebih cantik dan berwarna warni...

Haris Khairuddin said...

sebab tu aku buang chat box dari blog aku. puas hati.. hoho. ;D

Tentang Kita said...

saya pun terkena mcm tu jgk....

Syat0za Zai said...

Oh stop it, you :3 haha

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

hahahaha. shada shada . kiki

keri ikhwan said...

haha, mmng perbuatan vandalisme mcm tu. memusnahkan chtbox awam je

noornazuha said...

hahaha..pujian memang membuatkan kita leka......click click jeh..lain lak jadinyeeee

Zalin Mansor said...

That's y sy xletak shoutbox..

ZWAN SABRI said...

HAHA.. Harapan tinggal harapan.. HAHA

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

tu pasal da xletak cbox n seangkatannya..hikhik

idea semulajadi said...

kalo mcm2 nie, da phm sgt da~ mesti iklan. skali terkene malas nak klik da~

onie said...

salah tu cara dia tarik org untuk klik says dia,huhu...amboii kemain gambo trolling face tu...nampak abih urat kat mata,kahkahkah :P

uyu_chan said...

biasenyew sbelum klik sya hover dulu kat nma dia tu pas2 tngk link dia kat bwh tu,,kalau dh tau chrup2 tak yah klik huhu dh bnyk kli kene..

Yousof said...

Bagi aku ini adalah cara 'pengecut'. Agak²lah kan nak mengelat sekali pun. Aku ada terfikir cara ni tapi bila difikir balik perasan yang aku rasa setelah ditipu macam ni memang tak menyeronokkan, aku guna cara yang betul dan berani. ;)

NoEn said...

betul2...dh byk kali jugak terkene...huhu

izzati husna said...

aku pun selalu kena mcm tu .. btw shada.. cmne lukis doodle cantik ahh? ajar ahhh sukaaa :)

NorFarahin@aien said...

lw namew plik2 2
knl laa sgt tuh
mmg xkan klik daaa
huhu

Nana Lee said...

terbantut niat nk bw bile kene camnie..huhu

Nur Azila said...

hahaha.. selalu jgk kena.. cari keuntungan dgn cara tu. carilah keuntungan dgn cara yang betul..

caliph shuriken said...

sama laa aritu sapa ntah letak nick retis utk link cmtu, tapi sy x klik sbb hover dulu nick tu...

Zinedine Zaiddin said...

tak penah kena pun. hang sorang je. kah3

Nora Karim said...

argh... memang tak suka... menyakitkan hati...

Aujinz said...

cara puji melambung dulu baru kita klik nie yang bahaya nie.. koh koh koh

♥ p a a n i ♥ said...

hehehehehe

laskar pelangi said...

tersangatlah betul.sekarang ni ramai je camtu.terdesak sangat nak dapatkan duit gamak dia.ish tak suka betul.

shidaR said...

adoiii akak pun terkono shada oii payah tol deme nih!!

merahitujambu said...

selalu terkena macam tu..puji2 lepastu rupanya link blog says..gile duit betul

syakey said...

hahahaha. mmg troll sungguh XD