Friday, July 20

Ramadhan datang lagi :)


 jom kita berusaha menjalani Ramadhan kali ni lebih baik dari sebelumnya :)

*tolong jangan tanya kenapa aku dah lama tak update blog* ;p maap! huhu

17 comments:

CintaKhadijah said...

salam ramadhan.. kenapa lama x apdet blog? hihihi..:P

eyjalukman said...

selamat menunaikan ibadah puasa :) smoga ramadhan thun ni bwa keberkatan :)

keri ikhwan said...

kenapa lama tak update blog?
*ayat last tu nmpak cam nak suh orng tanya je. haha

salam ramadhan :)

Cik Aqilah Wardah said...

Salam Ramadhan shaza!! :)

shida'R said...

salam ramadhan shada syg ..rinduuunye kt dia heheee ^_^

Aujinz said...

kenapa lama tak apdet blog?.. koh koh koh

wafiy suzly said...

insyaAllah

FairuZainal said...

shadaaa. kenapa canggih sangat ko gune teknologi ni. =.= nak gune jugakkkkkkkk!

FairuZainal said...

eh btw, selamat berpuasa! ;)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

selamat berpuasa dik :)

caera puttih said...

selamat berpuasa :)

shada wentz said...

hahaha fairuz, apa yg canggihnya. kuno lah guna paint ni ;p org laen semua photoshop, flash.hihi

aaaa, sy ad tuntuan tugasan dan drama-drama timur.lala XD

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

salam ramadhan.. jom p terawih^^

Yousof said...

Aminnn semoga kali jauh lebih baik..


Alhamdulillah kita dapat jumpa Ramadan lagi tahun ni..


Kenapa lama tak kemaskini blog? ;B

laskar pelangi said...

salam ramadhan :')

onie said...

Salam ramadhan shada eh :)

Cikgu Fikri said...

Selamat menyambut Ramadhan gak.. :)