Wednesday, January 7

Perasaan ini




urghh, hangpa paham dak perasaan bila ada satu lagu tu tersangkut dalam otak hangpa buat masa yang lama dan tak boleh berenti kecuali hangpa buat sesuatu? haha well, i did this.

*kompang standby! 3,4! 
 akuuuuuuuuuu cinta pada muuuuuuuuuuuu (-,,-")


sebenarnya aku dah give up buat lirik vdeo gambar. sebab asyik2 masalah copyright youtube. penat buat gitu je remove. malas dah. so buat gambar2 macam ni ja la na? :")

9 comments:

cEro said...

Hahaha...first2 payah nak tangkap...
Tapi lepas dpat tangkap, aku pulak yg melekat dlm otak...

AKUuuuuu cinta pada MUUUuuuuu!!
**guna gayung jamban jadi microfon**

Zyra Roxx said...

lagu apa ni? o_O

Anonymous said...

hijau bumi? ke hijau planet?
lagu apakah?
#krtnster

plain83 said...

hmmm... macam kenal lagu ni, tapi agak blur melodi dia lagu mana, konpius ai... hahah~

youtube memang banyak cengkadak pasal isu copyrights, tapi kalau buat cover n produce sounds sendiri, itu ok ;3

sufiyyah zulkifli said...

hang buat, hantaq kt official admin retis2 tu teruih.

Yusof Ngadi said...

Maksud lirik yang last tu 'hujung waktu' aku fikir kiamat je "T_T


Gambar2 macam ni pun dah cukup comel bagi aku ;D

♥ Nana BamBam ♥ said...

youtube ni very da sensitip...semua soundtrack mesti kene copyright..lecehhh..

Hidayah Suhailee said...

"akuuuuu.. cnta padamuuuuu" nyanyi sambil pegang sudip

Chuu Muqhlis said...

gambar adabi tuuu. HAHAHAHAHAHAHA