Saturday, February 15

sebut sebutan


ehehehe phewwwww. serius teacher tak sengaja -,,-"""

21 comments:

Nur Shafiq said...

Perabaa :l poor student

Akeyla Azmi said...

teacher!!!
How dare you hehehehhe
thank god dia baik dah tu huhuhu
cewah tcer shada garang lahhh :PPP
hikhik

Mazni Munawar said...

hahahaha! nasib baik budak kecik tak perasan :p

The Sharkox said...

k

nanadhoi said...

HAHHA.Nasib baik anak murid tak perasan.
Susah jugak nak sebut nama-nama macam ni.
Teringat dekat zaman sekolah dulu ada budak kelas lain nama komathi. Memang kena sebut betul-betul dan hati-hati. Takut terasa pulak dia.

shada wentz said...

komathi? pehhh lagi kena hati2. hee T_T

Keri Ikhwan said...

laaa. cikgu rupanya. baru tau

Scha Nazri said...

Hahaha. Syaz pun ada kawan nama macam tu. Tapi dia lelakii.

cEro said...

Jangan marah2 murid...
Nanti dia bgtau bapak dia, bapak dia keluarkan repot polis dan surat saman....

Hehehehe

Haryz Khairuddin said...

nasib baik dia cakap "sorry teacher."
kalau dia cakap "teacher, why do you scold me?? I tell my father.. later he'll sue you." ;P

'peraba' eh?? haha..

masyi said...

hahahha...lawak giler... mjur budak2..noob sikit

Shida Radzuan said...

hehee grgnye teacher hehee..time marah mmg sebut xbetul smuanya so...dimaafkn hehee..

Anonymous said...

kalau ko sebut

"peraba, dont raba your friend" mungkin dia akan notice..

makhraj keluar sebutan kena betul tu nak sebut nama orang..sensitip2..

#kartunster

Zyra Roxx said...

hahahahah! comel je ^_^

kakak gua dulu ngajar kt serawak, lagi la macam2 nama, sampai Jamban pun ada, haizz

Izzati Jefree said...

wah garangnya teacher shada :P

Bulan Syurga Firdausi said...

ohhh.. 2 kali baca baru faham... hehe

Zinedine Zaiddin said...

Apa raba2 ni teacher...ish

hahahahaha

♥ Nana BamBam ♥ said...

perabaaaa....don noty2 aaaaa :D

Nazrina Hussin said...

shada ka yg buat kartun2 tu, cantik2 n kreatif... terhibur baca....

plain83 said...

wah, kalo huruf b tukar dgn d, jd prada... glamer skit, hahah...

perry gumball said...

masa saya sekolah rendah dulu, ada sorang kawan saya nama dia Prabakaran.. tapi dia lelaki..

bdk laki kelas saya suka mngusik nama dia..
slalu nyanyi

"praba blacksheep have you wool" - kesian bila ungt balik..tp waktu tu km semua gelak kat dia..dia sorang ja mengangis..kesian