Thursday, December 26

ma-te-ma-tik


dont underestimate children. susu tepung depa hebat-hebat lani. "sel-sel otak sedang berhubung" kekeke

update blog sebanyak boleh. sebab suka atau tak, next year aku tak boleh nak aktif sangat dah. final year pulak dan nak sambung tanggungjawab jadi cikgu. wuwuwu

19 comments:

Anonymous said...

kehkehkeh

betul jugak budak tu jawab sebenarnya..
kan bebudak sangat rich imaginasinya..

skema jawpan kena tukar kalau lagu ni..

#kartunster

Akeyla Azmi said...

Betul lah yg dia jawab. ahahah.
7 arnab sbb dia ada sekor dkt rumah. Pe ah cikgu niiii hihihi

Detective Fiqa said...

hahaha nice sharing

YaNg AyEsHa said...

haha..comel je..tapi mmg betul..budak2 la ni x dpat dijangka jawapannya..

Teena Tna said...

Hahaha....

Shafina Othman said...

Haha. Jujur dia jawab.

LadyBird said...

kreatif

plain83 said...

jujur benar budak itu, dan dia consider soalan tu sbg soalan yg berkait rapat dgn reality... aku kenal beberapa org yg mcm budak ni, kekeke...

cEro said...

Dalam otak aku ingatkan jadi tujuh sebab satu dah bunting kena dgn 6 yg lain....



Aku kena bersihkan otak laa aku rasa...
kuning sangat....

• d afa • said...

bahahahahha ada lagi sekor kat rupanya hahahah

syimi khair said...

Hahaha lawak je, betullah budak tu jawap hahaha

Anne Nurain said...

hahaha.. comel je budak tu jawab.. shada cikgu eh? baru tau.. hehe..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

hahaha.. tau xpe.. kalau saya mesti dapat 12 ekor arnab, sebab kira telinga arnab..huhu

Aujinz said...

kakakkaka... aku teringat pe el Mem kecik yang sama macam nie.. koh koh koh

Amirah Nuraisyah said...

hahaha so funny..tp betul laa budak tu cakap..dia aplikasikan sekali dengan arnab real kat umah dia..haha

sufiyyah zulkifli said...

expected ending. :P bijak tak aku? haha

FairuzAqilah said...

hahahahahaha... gilo! suka gila santai-santai kat blog awak ni. sampai boleh buat saya senyum atau tergelak sensorang kat ofis! release tension. thanks for sharing the sense of humour! :*

plain83 said...

@cEro

apsal lak kena dgn 6 yg lain? kena ngan 5 yg lain la...

cisss aku pun terjangkit penyakit kekuningan otak, arghh!! lol

Keri Ikhwan said...

Haha. lawak yg comel

lain kali kalau budak bagi jawapan x kira betul atau salah ckgu kena tanya:
"KENAPA?"

mungkin ada sebab dia bg jwpn mcm tu