Saturday, July 6

Seksa



gatai gila tau dak? uhuuuu :(

14 comments:

Diya Hanun said...

hahaa,...mcm tu baik telan terus tgn tu..tau xpe..seksa kalau tekak gatal..rasa nak garu je..

Innanie | Ariffin said...

aiyooo ngeriii!!!!! jangan buat!!!

ni mesti kes tekak gatal gila kan!

Scarlett O'Hara said...

Ambik nasi.Kepal bulat-bulat dah tu telan.Inshaallah hilang.

Anonymous said...

try lah., nk sedap lagi garu pakai berus dawai haha

chuu muqhlis

shada wentz said...

hahaha, sakit tekak ni buat ak nak makan banyak ja -,,-""

@scarlett ye ke? nnt sy try. thanks :'D

plain83 said...

try buat satu bunyi 'krughhhhhhk' yg dtg dari rengkung, bukan dari peti suara... getaran dari bunyi tu akan tolong garukan tekak, serius berkesan, mmg rasa tergaru... cuba buat kalo boleh ^^

Cik Bib said...

minum air bebanyak yok shada. kemaen sampai nak garu tekak yer. huhuhu~

Aujinz said...

perghhh... ganas ganas...
hahahahhaa...

fasham said...

Haha kalo boleh wat camtu boleh masuk Guinness Book ni hehe

Update: http://lollista.blogspot.com/2013/07/running-man-blogger-card.html

ati shariffuddin said...

for me, i would wish i can cabut my hidung, bersihkan pakai sabun ke apa, n pakai balik...
gatal! wuwu... nasib baik x bersin dlm dewan exam.. malu~ ahaha

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

hahaha... betul sma mcm hubby dia ckap kalau la boleh masuk dalam mulut tgan nak amik tumor tu buang kat dalam tong smpah

Fatihah said...

bila imagine kalau betul2 buat macamni, serius ngeri. haha

Faiz Zakaria said...

teruk sangat gatal tekak.. agaknya lozeng pun x cukup yer...

Merok said...

hAHA Tudiaaa... besaq gila kerongkong dia. Takut i.