Friday, March 29

Cinderella hidung besar








 mesti hangpa pelik kan kenapa aku duk merepek buat cerita ni. haritu kami ada buat children's drama sebagai sebahagian dari assignment kami. dan dengan sedikit pengubahsuaian, cerita cinderella ini dipilih. plot dia lebih kurang macam atas ni lah. haha tu ja nak cita. bai :p


24 comments:

Anne Nurain said...

fuhh naseb baik happy ending.. huhuhu..

||Sis aLeaSaRa|| said...

hahahaha saya bc ni ank2 siap duk sblh.kelakar tul hidung bsr ngeehh,kreatiflah lukisan cantik!

owh sis yg pgg gitar kecil tu,kan..kan..kan...?

plain83 said...

wah meriahnya... mcm fun jer ^^

Aisy Ishvan said...

hahaha.. eh,, classmate tini rupenye... korg wat cinderella ey ? kitorg wat jack n the beanstalk the musical.. hehe.. gud luck for practicum !

Norazlin Nordin said...

perghhh, kreatif, selalunya cinderella mesti cantik, putera mesti hensem.

Mr. Doctor said...

Sampai skrg md x puas hati kenapa dalm shrek 2 ending dia shrek ngan fiona pilih untuk jadi hudoh.. Grrrrrr

Puteri Hana said...

haha,,,ni kalau pengarah tengok jalan cerita baru cinderella ni,,boleh jadi idea..hehehe...kretif

Syuhada Latif said...

Terbaik wok! :)

ZWAN SABRI said...

Wahhhh.. menarik jugak.. kelakar! HAHA

Amin Aizuddin said...

best cerita ni..hidung besar kawen ngan hidung besar...

balik 12 malam ye :P

shada wentz said...

ahahaha, mungkin kami patut jual tiket drama ;p

Airen Surayya said...

hahaha....kelakar kot.....

seharum kasturi said...

interesting ... pandai lukis kartun ya ...

keri ikhwan said...

Len kali buat cerita mesti bagi karekter utama tu mati. baru best

shada wentz said...

keri: ni drama kanak2. kalau hero mati menangis kang depa tu ;p

Zinedine Zaiddin said...

Awat comel sangat biri biri tu? :P

TNH AR said...

Syada...cmne nak buat tulisan gerak2 mcm kat tab blog syada kt atas tu?boleh share x, plez.

misz sheyla said...

comel tol aku tengok budak yg jadi awan tu...kahkahkah...seyes custm die cute

shada wentz said...

TNH AR : alamak terlupa lah. dah lama dah buat tu. tiru kat blog org endon. hihi kena paste code kat ruang html kat setting :)tp tak igt dh blog yg mana. sory eh.

aima said...

hidung besar jd lawa

Aujinz said...

hahahhha... oii macam mana Cinderella tue pergi gak majlis tue?.. alaa.. skip part .. wkwkwkw

Cik Amy said...

ganaz imaginasi :p




http://aimiemokhtar.blogspot.com/

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

such a happy ending.. love it :D

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

p.s forget to mentioned, moral value dalam cerita ni sangat2 bagus.. :)