Saturday, February 16

Mintak kurang




selalunya aku memang FAIL bab menawar. nasib aku baik agaknya -,,-"

20 comments:

nini said...

rezeki kot...mesti lepas tu nyesal mintak rm 30 je kan...hahha...

Cik Tia said...

mungkin sebab senyuman yang menawan? hehee :)

Cik Zaitul said...

untung dapat tawar menawar pastu jadikan..hehehhe..

selalu kita fail bab menawar barang..taktaulah kenapa..

♥ p a a n i ♥ said...

terpikat kot dgn senyuman cada...wahahha

DeaDay said...

Teach me Master!

Norazlin Nordin said...

mesti cost sebena lagi murah dari tu. so dr tak terjual better bg je RM 30. -ni pendapat saya sahaja-

syafiqakarim said...

hahah gua jelly ni
shopping yuk!

Ayu Yusoff said...

hahaha..kelakarla...selalu jugak cmtu..

kueh bakar said...

pompuan memang gitu, aku yg buat fotostat ni pun asyik ditawar..sah-sah kena kalao jual baju...

Cik Ezy said...

saye pon xreti tawar menawar..
sllu dpt hrga mhal dr org laen..
haha

ati shariffuddin said...

the poker face wins! :D haha... -_-

kiba said...

padu gile blog ni.

Haryz Khairuddin said...

mungkin beliau terpukau dengan senyuman tu kot.. hehe.

dulu nenek aku lagi melampau. tawar sampai kurang dari separuh harga.

shada wentz said...

haha terpikat la konon. takot plak aku ><

Cikgu Fikri said...

shada.. sory.. lama xdtg blog ko.. hahhhaha.. kadang2 kita geram bila tawar menawar xjd.. tp bila jadi rasa cm ..WOAH!! terbaik ar ko! huhu :)

Aujinz said...

sebab level konpiden hang sangat tinggi kot masa tue.. dia pun agak agak goyah sikit nak mark up sebab ingatkan hang lagi aruf pasal harga baju tue... koh koh koh

nur emilya said...

Huhu, saya bab menawar memang lemah sikit kikiki.

tenku butang said...

Hai.. done singgah n follow d sini.. sudi2 lea follow mine back yea.. =) tQ.. senyum selalu.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/

http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

tenku butang said...

tawar sampai lebam.. hee.. bru dpt harga murah.. hi3

Shida Radzuan said...

hehee..beli ke idak tu shada??