Saturday, February 16

Mintak kurang




selalunya aku memang FAIL bab menawar. nasib aku baik agaknya -,,-"

20 comments:

nini said...

rezeki kot...mesti lepas tu nyesal mintak rm 30 je kan...hahha...

Unknown said...

mungkin sebab senyuman yang menawan? hehee :)

Unknown said...

untung dapat tawar menawar pastu jadikan..hehehhe..

selalu kita fail bab menawar barang..taktaulah kenapa..

♥ p a a n i ♥ said...

terpikat kot dgn senyuman cada...wahahha

deaday said...

Teach me Master!

Norazlin Nordin said...

mesti cost sebena lagi murah dari tu. so dr tak terjual better bg je RM 30. -ni pendapat saya sahaja-

syafiqa said...

hahah gua jelly ni
shopping yuk!

ayuyusoff said...

hahaha..kelakarla...selalu jugak cmtu..

kueh bakar said...

pompuan memang gitu, aku yg buat fotostat ni pun asyik ditawar..sah-sah kena kalao jual baju...

ezy.xixii said...

saye pon xreti tawar menawar..
sllu dpt hrga mhal dr org laen..
haha

ati shariffuddin said...

the poker face wins! :D haha... -_-

kiba said...

padu gile blog ni.

Unknown said...

mungkin beliau terpukau dengan senyuman tu kot.. hehe.

dulu nenek aku lagi melampau. tawar sampai kurang dari separuh harga.

shada wentz said...

haha terpikat la konon. takot plak aku ><

Unknown said...

shada.. sory.. lama xdtg blog ko.. hahhhaha.. kadang2 kita geram bila tawar menawar xjd.. tp bila jadi rasa cm ..WOAH!! terbaik ar ko! huhu :)

Aujinz said...

sebab level konpiden hang sangat tinggi kot masa tue.. dia pun agak agak goyah sikit nak mark up sebab ingatkan hang lagi aruf pasal harga baju tue... koh koh koh

nur emilya said...

Huhu, saya bab menawar memang lemah sikit kikiki.

Tengkubutang said...

Hai.. done singgah n follow d sini.. sudi2 lea follow mine back yea.. =) tQ.. senyum selalu.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/

http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Tengkubutang said...

tawar sampai lebam.. hee.. bru dpt harga murah.. hi3

Shida Radzuan said...

hehee..beli ke idak tu shada??